Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

Gala premiilor Grammy 2017 va avea loc în februarie. Predicții pentru albumul anului: Adele VS. Beyonce

Cea de-a 59-a ediție a premiilor Grammy are o dată oficială. Gala decernării celor mai râvnite trofee din industria muzicală va avea loc pe 12 februarie 2017. Odată cu acest anunț, au apărut și primele dispute și predicții. Cine va lua Grammy-ul pentru albumul anului? Criticii le dau favorite pe Beyonce și Adele, cu albumele ”Lemonade”, respectiv ”25”.
Grammy 2017: Adele Vs. Beyonce

Grammy 2017: Adele Vs. Beyonce

Organizatorii premiilor Grammy au anunțat data oficială a desfășurării galei din 2017. Cea de-a 59-a ediție a prestigiosului eveniment va avea loc duminică, 12 februarie, și va fi transmisă în direct de CBS.

Deși lista nominalizărilor va fi dezvăluită în luna decembrie, disputele pe tema posibililor câștigători au început deja. Cea mai importantă categorie a Premiilor Grammy, ”Albumul Anului”, are deja două pretendente puternice: Adele cu discul ”25” și Beyonce cu ”Lemonade”. Cele două, susțin criticii, se vor regăsi cu siguranță pe lista nominalizărilor. Mai rămâne doar de intuit cine va câștiga.

Primele predicții au venit din partea unor vechi votanți din juriul premiilor Grammy, care au dorit să rămână anonimi.

"Eu aș vota albumul lui Beyonce. Pentru cineva care nu s-a expus foarte mult, îmi pare că acest album ridică o cortină din punct de vedere emoțional, ea fiind protectivă cu intimitatea sa, de obicei. Nu simt că Adele și-a împins limitele la fel de mult, sau poate că pur și simplu suntem noi obișnuiți să avem prea mult acces la jurnalul ei intim. A vândut foarte multe albume, dar eu unul sunt mai entuziasmat să aud următorul disc", a declarat unul dintre jurații Grammy pentru Digital Spy.

Un A&R al unei case de discuri crede că premiul Grammy va merge la Adele, susținând că ar putea avea mai mulți simpatizanți din afara sferei pop.

”Cred că va obține voturi și din partea altor secțiuni muzicale, cum ar fi cea clasică sau folk. Deși, sincer să fiu, ar putea câștiga oricine, pentru că și Beyonce va obține voturi din zona R&B și rap. Va fi o luptă strânsă.”

O părere mai articulată a fost exprimată de Mitchell Cohen, fost director A&R la Columbia Records.

”NARAS (National Academy of Recording Arts and Sciences) o va răsplăti pe Beyonce pentru întreaga sa activitate, și toată lumea de pe planetă își va dori să o audă acceptând acest prestigios trofeu pentru un album care susține puncte de vedere atât de puternice. Bănuiala mea e că Adele va face câteva drumuri către podium pentru ”Hello” - Compoziția Anului, Piesa Anului și Cea mai bună interpretare pop - dar ”Lemonade” va lua premiul cel mare. Beyonce nu a câștigat niciodată premiul pentru Albumul Anului, iar ”25” pare mai mult un triumf în materie de vânzări, decât un eveniment memorabil.”

Experții și-au exprimat opinia, verdictul rămâne, însă, nepronunțat. Până la decernarea premiilor din februarie, noi pretendenți ar putea intra în cursa pentru trofeu, astfel încât ne păstrăm anumite rezerve cu privire la pronunțarea câștigătorului. Vă invităm, între timp, să le ascultați pe Adele și Beyonce, și să vă alegeți favorita.

Citește mai multe despre AdeleBeyonce
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un nou musical de pe Broadway va fi inspirat din serialul "True Blood"

Sookie, Bill şi Eric au creat unul dintre cele mai celebre triunghiuri amoroase de pe micile ecrane, pe parcursul celor...

Închide