Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Ascultă noul single Die Antwoord, "Banana Brain" - AUDIO

Die Antwoord a lansat un nou single, intitulat "Banana Brain". Piesa este extrasă de pe albumul ”Mount Ninji and da Nice Time Kid”, așteptat pe piață în luna septembrie.
Die Antwoord

Die Antwoord

La 2 ani de la apariția albumului “Donker Mag“, Die Antwoord revine cu un nou single, intitulat "Banana Brain". Aceasta este ce-a de-a 2-a piesă dezvăluită de pe discul ”Mount Ninji and da Nice Time Kid”, după ”Gucci Coochie”, înregistrată împreună cu Dita Von Teesse.

LP-ul ”Mount Ninji and da Nice Time Kid” va fi lansat pe 16 septembrie și poate fi deja precomandat. În tracklist-ul de 16 piese al discului se regăsește și o colaborare cu Jack Black, actor și solist al trupei Tenacious D.

Tracklist ”Mount Ninji and da Nice Time Kid” - Die Antwoord:

 1. We Have Candy
 2. Daddy
 3. Banana Brain
 4. S**t Just Got Real (feat. Sen Dog)
 5. Gucci Coochie (feat. Dita Von Teese)
 6. Wings on My Penis (feat. Lil Tommy Terror)
 7. U Like Boobies? (feat. Lil Tommy Terror)
 8. Rats Rule (feat. Jack Black)
 9. Jonah Hill
 10. Stoopid Rich
 11. Fat Faded F**k Face
 12. Peanutbutter + Jelly
 13. Alien
 14. Street Lights
 15. Darkling
 16. I Don’t Care

Die Antwoord - "Banana Brain" - AUDIO

Trupa sud-africană de rave hip-hop Die Antwoord a fost fondată în 2008 de Ninja, Yolandi și DJ Hi-Tek. Ritmurile lor își au rădăcinile în arta urbană și contracultura numită „zef”, specifică comunităților sărace din Africa de Sud, unde oamenii încercau să își exprime identitatea printr-un stil care să îi deosebească. Dincolo de ritmul alert al muzicii și de nebunia vizuală a videoclipurilor, regăsim de multe ori comentarii legate de inegalitatea socială și haosul din lumea în care artiștii s-au format.

Die Antwoord a câștigat noi fani în România după participarea la Electric Castle din 2014. În prima seară a festivalului, Die Antwoord a demonstrat ce înseamnă cu adevărat un spectacol live bine construit, alert și suprinzător. La final, Ninja și Yolandi s-au declarat impresionați de experiența de a urca pe scenă în fața fanilor de aici, motiv pentru care duo-ul fost anul acesta cap de afiș la ediția aniversară a festivalui de muzică electronică Delahoya. Ediția a XX-a a evenimentului a avut loc în perioada 10-11 iunie 2016, pe Valea Gârbăului, lângă Cluj-Napoca.

Citește mai multe despre Die Antwoord
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leona Lewis se pregătește pentru debutul pe Broadway

Leona Lewis se va transforma într-o pisică, în primul ei rol de pe Broadway. Artista a fost invitată să joace...

Închide