Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Delia, Sergiu și Andrei parodiază piesa "Gura ta" - VIDEO

Sergiu și Andrei de la Kiss FM au parodiat împreună cu Delia piesa "Gura Ta". Noul titlu al piesei este "Mâtza ta". Versiunea parodiată este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Coteț.
Delia, Sergiu și Andrei în parodia ”Mâtza ta”

Delia, Sergiu și Andrei în parodia ”Mâtza ta”

Cunoscuți pentru clipurile lor pline de ironie, Sergiu și Andrei revin cu o nouă doză de umor. Cei doi au înregistrat o parodie pentru piesa "Gura ta", colaborarea Deliei cu Deepcentral. Noua versiune a melodiei se numește "Mâtza ta" și are versurile scrise de Andrei Dragostin, Andrei Ciobanu, Sergiu Floroaia și Georgiana Anghel.

Pentru această parodie, Sergiu și Andrei au cooptat-o chiar pe interpreta melodiei, Delia. În ideea accentuării noilor versuri, a fost filmat și un videoclip, regizat de Alex Coteț.

”Îi mulțumim Deliei pentru că s-a băgat să facem împreună această parodie și vă mulțumim și vouă pentru like-uri, share-uri și comentarii. Sunteți cei mai tari!!!

P.S. - niciun Sergiu și niciun Andrei nu au fost răniți la filmarea acestei parodii :))
Sunteți pupați!”, a transmis Andrei.

Delia, Sergiu și Andrei parodiază piesa "Gura ta" - VIDEO

Versiunea originală a piesei „Gura ta”a fost lansată la începutul anului 2016, împreună cu un videoclip regizat de Bogdan Daragiu.

”Gura este interpreta spiritului și a inimii omului, iar buzele simbolul senzualității. Citește-mi pe buze și atunci când tac, căci ele trădează sentimente și stări. Mereu am considerat că există o legătură perfectă între buze și felul de a fi al omului. “Gura ta” e despre asta, o piesă sensibilă, dar senzuală, care scoate la suprafață o parte din mine ce a stat ascunsă câțiva ani”, declara Delia la momentul lansării clipului.

Cei care nu au avut încă ocazia de a asculta piesa în forma sa originală, au la dispoziție mai jos videoclipul oficial, lansat în ianuarie 2016.

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Britney Spears a lansat un teaser pentru noul său single - „Private Show”

Britney Spears se pregătește să lanseze un parfum și un single cu același nume - „Private Show”, iar recent a...

Închide