Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Delia va deschide primul concert Rihanna în România

Delia va cânta în deschiderea primului concert Rihanna din România. Evenimentul va avea loc pe 14 august în Piața Constituției din București, făcând parte din turneul mondial de promovare a albumului ”Anti”.

Delia în concertul Welcome To Deliria la Sala Palatului pe 2 aprilie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Delia se va afla în această vară pe aceeași scenă cu Rihanna. Pe 14 august, aceasta va cânta în deschiderea concertului pe care artista din Barbados îl va susține la București, în cadrul Zutopia Music Festival.

Aleasă chiar de către managementul Rihannei, Delia este încântată că va deschide acest show și deja se gândește la surprizele pe care le va include în spectacolul ei.

”Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertății. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generației noastre. Și când spun voce, nu mă refer doar la calitățile vocale, ci și la modul în care a reușit și reușește în continuare să influențeze milioane de oameni cu spiritul ei liber și frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, a declarat Delia.

Delia a pătruns pe scena muzicală din România la sfârşitul anilor ’90, ca parte a duetului de mare succes N & D, şi de peste 15 ani se menţine în atenţia publicului, printr-o carieră solo impresionantă. După hitul „Pe aripi de vânt”, care i-a adus artistei peste 25 de milioane de vizualizări pe You Tube și nu mai puțin de 7 trofee la Media Music Awards, au urmat ”Cum ne noi” feat. Carla's Dreams, „Da, mamă” și ”Gura ta” feat Deepcentral, toate cu peste 20 de milioane de vizionări în online.

Rihanna este una dintre cele mai influente artiste din industria muzicală, revista Forbes plasând-o în 2012 pe poziția a 4-a în topul celor mai puternice personalități din showbiz. Cu peste 200 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Rihanna a reușit ca la vârsta de doar 28 de ani să intre în lista celor mai bine vânduți artiști din toate timpurile, în care se regăsesc nume precum The Beatles, Elvis Presley și Michael Jackson. Artista are, de asemenea, în palmares, nu mai puțin de 8 premii Grammy, 23 de premii Billboard, 8 premii AMA (American Music Awards) și 2 Brit Awards.

Primul concert Rihanna în România va avea loc pe 14 august 2016. În cadrul show-ului vor fi promovate piese de pe ultimul album al artistei, ”Anti”.

Citește mai multe despre Delia MatacheRihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă un fragment din noul single al lui Martin Garrix cu Bebe Rexha, "In The Name Of Love" - TEASER

Martin Garrix a colaborat cu artista de origine albaneză Bebe Rexha pentru noul single ”In The Name Of Love”. Melodia...

Închide