Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Megadeth la Arenele Romane - Program și reguli de accces

Megadeth va concerta la Arenele Romane pe 13 iulie. Înainte de eveniment, vă invităm să consultați programul și regulile de acces la concert comunicate de organizatori.

Publicat

pe

Megadeth
Megadeth

Pe 13 iulie, la Arenele Romane, fanii vor avea șansa de a cânta la unison împreună cu Dave Mustaine piese de colecție precum ”Symphony of Destruction”, ”A Tout Le Monde”, ”Hangar 18” sau ”Tornado of Souls”. Din setlist nu vor lipsi nici piese extrase de pe cel mai bun disc metal al anului 2016 – “Dystopia”, apreciat deja la scară largă de critici și fani.

“Sound-ul Megadeth renaște pe acest album, Dystopia” – Rolling Stones

“Dystopia marchează un nou album clasic în discografia impresionantă a formației” – Outburn

“Dystopia este o continuare excelentă a lui “Super Collider”, în special pentru că demonstreaza că, după 30 de ani și 15 albume, Megadeth continuă să evolueze” - Loudwire

Înainte de show-ul Megadeth, vor urca pe scenă formația de oriental metal Myrath și trupa românească de crossover folkcore metal Dirty Shirt.

Programul concertului Megadeth:

 • Accesul la concert pentru cei care au black ticket se va face de la ora 18:00. Posesorii de black ticket sunt rugați să folosească intrarea special amenajată pentru ei unde vor primi câte o bandană cu Megadeth, creată cu ocazia acestui eveniment, și câte un jeton special pe baza căruia își pot procura o băutură.
 • Accesul general pentru cei care dețin bilete normale va începe la 18:30.
 • Dirty Shirt va deschide show-ul la ora 19:00, iar Myrath va urca pe scena la 19:45.
 • De la 21:30, Megadeth va transforma Arenele Romane într-o ”Dystopia”, oferind aproape 2 ore de muzică metal

Reguli de acces:

 • Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.
 • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.
 • Este interzis accesul la eveniment cu: sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.
 • De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele.
 • Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.

Jetoane pentru mâncare și băutură:

 • În zona de eveniment produsele se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane. Preţul unui jeton va fi de 7 lei.

Mijloace de transport:

 • Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției, sau liniile RATB 47, 7 și 232 până la stația Autogara Filaret.
 • Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Bilete pentru concertul Megadeth:

 • Biletele pentru Megadeth se pot achiziţiona în continuare la prețul de 120 de lei, iar în ziua concertului vor putea fi achiziționate la prețul de 145 de lei.
 • Biletele vor fi disponibile și la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 13 iulie 2016

Megadeth

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Dave Mustaine a fost invitat la Joe Rogan: "Eram în Metallica la doar 20 de ani, mi-au păstrat riff-urile pe 3 albume"

După câţiva comedianţi, Joe Rogan a schimbat registrul şi l-a invitat în episodul de pe 23 august al podcastului sau solistul Megadeth, Dave Mustaine. S-a vorbit despre Metallica, despre noul album Megadeth, despre droguri şi arte marţiale. Crâmpeie găsiţi şi pe YouTube.

Publicat

pe

Dave Mustaine podcast Joe Rogan 2022
Dave Mustaine podcast Joe Rogan 2022 │ FOTO: Joe Rogan Experience

Apariţia lui Dave Mustaine la cel mai popular podcast de pe glob nu este o coincidenţă, a fost folosit ca un mecanism promoţional pentru noul album Megadeth. "The Sick, the Dying... and the Dead!" va debuta pe 2 septembrie 2022, iar până acum am avut parte de 3 single-uri de pe LP, fiecare cu un câte un videoclip memorabil. Mustaine a vorbit despre multe subiecte în acest podcast de aproape 3 ore, inclusiv despre copilăria sa, care a inclus integrarea sa în Martorii lui Iehova la doar 7 ani.

Am aflat şi cum a pust Mustaine un blestem pe o fată în adolescenţă, care a făcut-o să se îndrăgostească de el. S-a discutat şi despre faptul că solistul făcea parte din Metallica la fragedă vârstă de 20 de ani. Aparent riff-urile sale au fost păstrate de Metallica şi folosite din plin pe primul album, pe al doilea şi chiar şi pe al treilea. Iar creierul Megadeth nu a primit chiar toate veniturile generate din drepturile de autor pentru acele riff-uri. Totuşi, Dave nu mai resimte animozitate faţă de foştii colegi, considerând că a depăşit momentul.

Aflăm şi că Mustaine are centură neagră, e pasionat de artele marţiale şi chiar a făcut sparring cu oameni pe care Joe Rogan îi cunoaşte îndeaproape. Invitatul nu s-a ferit să vorbească despre religie, despre faptul că e creştin şi că religia sa se reflectă în versurile pieselor sale. El a redescoperit religia cu 15 ani în urmă şi şi-a schimbat modul în care percepe lumea şi în care interacţionează cu ea.

S-a vorbit despre narcotice, despre faptul că rockstar-urile din ziua de azi se cam feresc de droguri, mai ales după o vârstă, cel puţin în anturajul lui Dave. A fost interesantă şi povestea legată de Jimi Hendrix, coverurile realizate de Mustaine pentru Hendrix Experience, dar şi perioada când Hendrix era "chiriaşul" lui Ringo de la Beatles.

Acest podcast de la Joe Rogan e poate cel mai lung interviu acordat vreodată de cel mai celebru roşcat din metal. Îl face mai simpatic şi mai uman, pe alocuri şugubăţ şi plin de umor.

Citește în continuare

Trending