Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Concert Megadeth la Arenele Romane - Program și reguli de accces

Megadeth va concerta la Arenele Romane pe 13 iulie. Înainte de eveniment, vă invităm să consultați programul și regulile de acces la concert comunicate de organizatori.
Megadeth

Megadeth

Pe 13 iulie, la Arenele Romane, fanii vor avea șansa de a cânta la unison împreună cu Dave Mustaine piese de colecție precum ”Symphony of Destruction”, ”A Tout Le Monde”, ”Hangar 18” sau ”Tornado of Souls”. Din setlist nu vor lipsi nici piese extrase de pe cel mai bun disc metal al anului 2016 – “Dystopia”, apreciat deja la scară largă de critici și fani.

“Sound-ul Megadeth renaște pe acest album, Dystopia” – Rolling Stones

“Dystopia marchează un nou album clasic în discografia impresionantă a formației” – Outburn

“Dystopia este o continuare excelentă a lui “Super Collider”, în special pentru că demonstreaza că, după 30 de ani și 15 albume, Megadeth continuă să evolueze” - Loudwire

Înainte de show-ul Megadeth, vor urca pe scenă formația de oriental metal Myrath și trupa românească de crossover folkcore metal Dirty Shirt.

Programul concertului Megadeth:

 • Accesul la concert pentru cei care au black ticket se va face de la ora 18:00. Posesorii de black ticket sunt rugați să folosească intrarea special amenajată pentru ei unde vor primi câte o bandană cu Megadeth, creată cu ocazia acestui eveniment, și câte un jeton special pe baza căruia își pot procura o băutură.
 • Accesul general pentru cei care dețin bilete normale va începe la 18:30.
 • Dirty Shirt va deschide show-ul la ora 19:00, iar Myrath va urca pe scena la 19:45.
 • De la 21:30, Megadeth va transforma Arenele Romane într-o ”Dystopia”, oferind aproape 2 ore de muzică metal

Reguli de acces:

 • Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.
 • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.
 • Este interzis accesul la eveniment cu: sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.
 • De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele.
 • Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.

Jetoane pentru mâncare și băutură:

 • În zona de eveniment produsele se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane. Preţul unui jeton va fi de 7 lei.

Mijloace de transport:

 • Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției, sau liniile RATB 47, 7 și 232 până la stația Autogara Filaret.
 • Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Bilete pentru concertul Megadeth:

 • Biletele pentru Megadeth se pot achiziţiona în continuare la prețul de 120 de lei, iar în ziua concertului vor putea fi achiziționate la prețul de 145 de lei.
 • Biletele vor fi disponibile și la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Megadeth
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gala premiilor Grammy 2017 va avea loc în februarie. Predicții pentru albumul anului: Adele VS. Beyonce

Cea de-a 59-a ediție a premiilor Grammy are o dată oficială. Gala decernării celor mai râvnite trofee din industria muzicală...

Închide