Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Megadeth la Arenele Romane - Program și reguli de accces

Megadeth va concerta la Arenele Romane pe 13 iulie. Înainte de eveniment, vă invităm să consultați programul și regulile de acces la concert comunicate de organizatori.

Publicat

pe

Megadeth
Megadeth

Pe 13 iulie, la Arenele Romane, fanii vor avea șansa de a cânta la unison împreună cu Dave Mustaine piese de colecție precum ”Symphony of Destruction”, ”A Tout Le Monde”, ”Hangar 18” sau ”Tornado of Souls”. Din setlist nu vor lipsi nici piese extrase de pe cel mai bun disc metal al anului 2016 – “Dystopia”, apreciat deja la scară largă de critici și fani.

“Sound-ul Megadeth renaște pe acest album, Dystopia” – Rolling Stones

“Dystopia marchează un nou album clasic în discografia impresionantă a formației” – Outburn

“Dystopia este o continuare excelentă a lui “Super Collider”, în special pentru că demonstreaza că, după 30 de ani și 15 albume, Megadeth continuă să evolueze” - Loudwire

Înainte de show-ul Megadeth, vor urca pe scenă formația de oriental metal Myrath și trupa românească de crossover folkcore metal Dirty Shirt.

Programul concertului Megadeth:

 • Accesul la concert pentru cei care au black ticket se va face de la ora 18:00. Posesorii de black ticket sunt rugați să folosească intrarea special amenajată pentru ei unde vor primi câte o bandană cu Megadeth, creată cu ocazia acestui eveniment, și câte un jeton special pe baza căruia își pot procura o băutură.
 • Accesul general pentru cei care dețin bilete normale va începe la 18:30.
 • Dirty Shirt va deschide show-ul la ora 19:00, iar Myrath va urca pe scena la 19:45.
 • De la 21:30, Megadeth va transforma Arenele Romane într-o ”Dystopia”, oferind aproape 2 ore de muzică metal

Reguli de acces:

 • Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.
 • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.
 • Este interzis accesul la eveniment cu: sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.
 • De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele.
 • Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.

Jetoane pentru mâncare și băutură:

 • În zona de eveniment produsele se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane. Preţul unui jeton va fi de 7 lei.

Mijloace de transport:

 • Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției, sau liniile RATB 47, 7 și 232 până la stația Autogara Filaret.
 • Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Bilete pentru concertul Megadeth:

 • Biletele pentru Megadeth se pot achiziţiona în continuare la prețul de 120 de lei, iar în ziua concertului vor putea fi achiziționate la prețul de 145 de lei.
 • Biletele vor fi disponibile și la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 13 iulie 2016

Megadeth

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Megadeth şi-a concediat basistul, pe David Ellefson; Iată motivul

Megadeth a anunţat pe 24 mai că s-a despărţit de basistul David Ellefson, în urma unui scandal sexual. Artistul în vârstă de 56 de ani este basist şi cofondator al trupei Megadeth, făcând parte din grup de la debutul din 1983 şi până la destrămarea din 2002. Ulterior avea să ajungă din nou în trupă între 2010 şi 2021. Motivul despărţirii de această dată este unul legat de imagine, un scandal sexual.

Publicat

pe

Dave Mustaine si David Ellefson in 2017
Dave Mustaine si David Ellefson in 2017 │ FOTO: Dave Mustaine twitter.com

Artistul din Minnesota a fost dat afară din trupă, aşa cum chiar solistul Dave Mustaine declară. Vestea vine într-o perioadă când noul album Megadeth e aproape gata şi se discută despre concerte şi turnee de promovare. Mustaine şi-a revenit după tratamentul pentru cancer la gât, afecţiune diagnosticată în 2019. Ultimul an a fost petrecut compunând, înregistrând şi recăpătând energia necesară vieţii de rock star. La început de an am avut şi un teaser pentru noul LP, unul mai heavy şi mai tehnic decât cele dinainte.

Ultimul release al trupei a fost "Dystopia", lansat în 2016, iar titlul preliminar pentru viitorul material ar fi "The Sick, The Dying and the Dead", deşi nu e bătut în cuie.

Revenind la scandalul legat de basist, un moment jenant a apărut cu două săptămâni în urmă, atunci când imagini şi filmări cu artistul alături de o femeie care nu e soţia sa au ajuns online. Cazul nu era singular, deoarece la început de lună mai 2021, mesaje cu tentă sexuală şi filmări cu Elefson cu tentă explicită au ajuns pe Twitter. Au urmat acuzaţii de grooming şi flirt cu un fan minor.

Iată postarea oficială a trupei Megadeth în social media:

Nu luăm această decizie cu uşurinţă. Deşi nu cunoaştem toate detaliile despre ce s-a petrecut, cu o relaţie deja şubrezită, ceea ce s-a aflat acum e de ajuns încât colaborarea să fie imposibilă pe viitor. Aşteptăm cu nerăbdare să ne revedem cu fanii în această vară în turneu şi abia aşteptăm să împărţim cu voi muzică nouă. Este aproape gata.

Pe 10 mai, David Ellefson a dat următoarea declaraţie:

Aş acum probabil ştiţi (sau nu), anumite conversaţii private şi personale au ajuns online, lansate cu intenţii rele de către o terţă parte care nu era autorizată să le aibă sau să le partajeze. Deşi sunt jenante, vreau să discut despre ele cât mai deschis şi onest posibil. Nu este ceva de care sunt mândru, dar erau conversaţii private, interacţiuni adulte, scoase din context şi manipulate pentru a dăuna reputaţiei, carierei şi familiei mele.

Ellefson a postat şi o captură de ecran din postarea social media a femeii care l-a acuzat, negând că era minoră la acel moment. Ea filmase momente intime cu muzicianul şi le-a arătat unui prieten, urmând apoi scăparea online.

De remarcat că în ultimii ani Dave Mustaine şi Ellefson nu au fost chiar cei mai buni prieteni. La reînfiinţarea trupei în 2004 a fost recrutat basistul Iced Earth, James MacDonough în locul lui Ellfeson. În 2004 începea şi un proces între Ellefson şi Megadeth, cu daune de 18 milioane de dolari cerute de basist. Până la urma muzicianul revenea în trupă în 2010.

David este şi pastor luteran şi este căsătorit cu Julie Ellefson de 27 de ani.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending