Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Megadeth la Arenele Romane - Program și reguli de accces

Megadeth va concerta la Arenele Romane pe 13 iulie. Înainte de eveniment, vă invităm să consultați programul și regulile de acces la concert comunicate de organizatori.

Publicat

pe

Megadeth
Megadeth

Pe 13 iulie, la Arenele Romane, fanii vor avea șansa de a cânta la unison împreună cu Dave Mustaine piese de colecție precum ”Symphony of Destruction”, ”A Tout Le Monde”, ”Hangar 18” sau ”Tornado of Souls”. Din setlist nu vor lipsi nici piese extrase de pe cel mai bun disc metal al anului 2016 – “Dystopia”, apreciat deja la scară largă de critici și fani.

“Sound-ul Megadeth renaște pe acest album, Dystopia” – Rolling Stones

“Dystopia marchează un nou album clasic în discografia impresionantă a formației” – Outburn

“Dystopia este o continuare excelentă a lui “Super Collider”, în special pentru că demonstreaza că, după 30 de ani și 15 albume, Megadeth continuă să evolueze” - Loudwire

Înainte de show-ul Megadeth, vor urca pe scenă formația de oriental metal Myrath și trupa românească de crossover folkcore metal Dirty Shirt.

Programul concertului Megadeth:

  • Accesul la concert pentru cei care au black ticket se va face de la ora 18:00. Posesorii de black ticket sunt rugați să folosească intrarea special amenajată pentru ei unde vor primi câte o bandană cu Megadeth, creată cu ocazia acestui eveniment, și câte un jeton special pe baza căruia își pot procura o băutură.
  • Accesul general pentru cei care dețin bilete normale va începe la 18:30.
  • Dirty Shirt va deschide show-ul la ora 19:00, iar Myrath va urca pe scena la 19:45.
  • De la 21:30, Megadeth va transforma Arenele Romane într-o ”Dystopia”, oferind aproape 2 ore de muzică metal

Reguli de acces:

  • Accesul se va face pe baza biletului valabil, acesta permițând intrarea în zona de concert o singură dată, dacă spectatori doresc să părăsească incinta vor putea reintra doar achiziţionând alt bilet.
  • Copiii, indiferent de vârstă, trebuie să posede bilet de acces și trebuie însoțiți de un adult, de asemenea, posesor de bilet. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.
  • Este interzis accesul la eveniment cu: sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.
  • De asemenea, umbrelele sunt interzise, organizatorii recomandă pelerinele.
  • Pentru propria lui siguranță, rugăm publicul să se supună controlului corporal al staff-ului de securitate de la intrare.

Jetoane pentru mâncare și băutură:

  • În zona de eveniment produsele se vor putea achiziţiona pe bază de jetoane. Preţul unui jeton va fi de 7 lei.

Mijloace de transport:

  • Mijloacele de transport în comun care pot fi utilizate pentru a ajunge la Arenele Romane sunt: metrou până la stația Tineretului sau Eroii Revoluției, sau liniile RATB 47, 7 și 232 până la stația Autogara Filaret.
  • Din cauza numărului limitat de locuri de parcare, spectatorilor le este recomandată utilizarea transportului public.

Bilete pentru concertul Megadeth:

  • Biletele pentru Megadeth se pot achiziţiona în continuare la prețul de 120 de lei, iar în ziua concertului vor putea fi achiziționate la prețul de 145 de lei.
  • Biletele vor fi disponibile și la casa de bilete situată la intrarea în spațiul de concert.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 13 iulie 2016

Megadeth

Loc
Arenele Romane
Comentează

Concerte & turnee

Megadeth concertează la Romexpo în iunie 2024

Megadeth aduce turneul "Crush The World Tour" în România și va concerta pe 10 iunie 2024 la Romexpo în aer liber, în cadrul unui warm-up party Metalhead Meeting. Primele 500 de bilete din fiecare categorie se vor pune în vânzare pe 11 decembrie la ora 11:00 și au prețuri earlybird. Fanii Megadeth Cyber Army și fanii METALHEAD care fac parte din Canalul oficial de Whatsapp METALHEAD au acces la bilete înaintea tuturor, pe 9 decembrie de la ora 11:00.

Publicat

pe

Concert Megadeth la Arenele Romane pe 13 iulie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Megadeth este un nume ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu patru decenii de activitate, Megadeth a trecut testul timpului ajungând un pilon de referință al scenei muzicale internaționale, influențând generații întregi de artiști.

Megadeth a lansat până în prezent 16 materiale de studio care au fost prezente în topurile din întreaga lume, aducând formației discuri aur și platină în urma a peste 50 de milioane de exemplare vândute pe toate continentele.

Cel mai recent material, "The Sick, the Dying... and the Dead!", a fost lansat pe 2 septembrie 2022 ajungând în peste 30 de topuri din întreaga lume și marcând colaborări cu Steve Di Giorgio de la Testament și Death, cu Sammy Hagar și chiar cu Ice-T. Discul a fost scris după ce geniul creator din spatele Megadeth, Dave Mustaine, a câștigat lupta cu cancerul, declarând că în prezent se simte mai plin de energie ca oricând, fapt ce se transpune și în muzica compusă pentru "The Sick, the Dying... and the Dead!".

Megadeth este și va rămâne o formație etalon, nu doar relevantă pentru scena metal internațională, ci pentru istora muzicii în general, iar carismaticul Dave Mustaine va continua să influențeze prin muzica pe care o compune generațiile viitoare de artiști.

Prețuri bilete concert Megadeth 2024 la Romexpo

  • Categoria A - fără loc în fața scenei - 289 lei earlybird (primele 500) de bilete, 309 de lei in presale și 350 de lei la intrare
  • Categoria B - fără loc, în spatele categoriei A - 229 lei earlybird (primele 500 de bilete), 249 de lei în presale și 290 de lei la intrare
  • Premium - 699 lei - Pe platformă la înălțime aproape de scenă, cu bar și acces separat. La intrare biletele Premium vor costa 800 de lei

Suplimente VIP și VIP Meet & Greet

Suplimentele nu includ și biletul la concert. Sunteți rugați să cumpărați și un bilet de acces separat.

Info acces:

  • Posesorii de bilete Premium au acces în toate categoriile de bilete.
  • La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de emitere bilete al agenției de ticketing.
  • Copiii sub 10 ani au intrarea gratuită însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
Citește în continuare

Trending