Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Colbie Caillat - "Never Got Away", live la The Today Show - VIDEO

Colbie Caillat a interpretat live la The Today Show o piesă nouă, intitulată "Never Got Away". Melodia este extrasă de pe albumul "The Malibu Sessions", așteptat pe piață în toamnă.

Publicat

pe

Colbie Caillat
Colbie Caillat

La 2 ani de la apariția discului ”Gypsy Heart”, Colbie Caillat revine cu un nou material de studio, intitulat "The Malibu Sessions".

”Vă mai amintiți indiciile pe care vi le-am dat în ultima perioadă? Ei bine, ele se refereau la un nou album, intitulat “The Malibu Sessions”, care ste deja disponibil pentru precomenzi pe iTunes”, a scris Colbie Caillat pe pagina de Facebook.

În ciuda titlului și a artwork-ului albumului, ce ar sugera că discul este pentru sezonul estival, data lansării LP-ului "The Malibu Sessions" a fost stabilită pe 7 octombrie 2016. Albumul conține 11 piese, ce vor fi promovate în cadrul unui turneu acustic în America.

Tracklist "The Malibu Sessions" - Colbie Caillat:

  1. Gypsy Heart
  2. Goldmine
  3. Cruisin'
  4. Like Tomorrow Never Comes
  5. Only You
  6. Good Thing
  7. Runnin
  8. Never Got Away
  9. Don't Wanna Love You
  10. In Love Again
  11. Now

Prima piesă extrasă de pe noul album "The Malibu Sessions" a fost ”Goldmine”, recent Colbie Caillat dezvăluind încă o melodie, intitulată "Never Got Away". Premiera acestei piese a avut loc în cadrul emisiunii The Today Show.

Colbie Caillat - "Never Got Away", live la The Today Show - VIDEO

Colbie Caillat este cunoscută pentru hit-urile "Bubbly" și ”Lucky”, piesă cântată în duet cu Jason Mraz. Albumul "The Malibu Sessions" este cel de-al 6-lea material discografic al artistei, după ”Coco” (2007), ”Breakthrough” (2009), ”All of You” (2011), ”Christmas in the Sand” (2012) și ”Gypsy Heart” (2014). La 31 de ani, artista americană a vândut la nivel internațional peste 6 milioane de albume, având în palmares și un premiu Grammy pentru piesa ”Lucky” și nominalizare în categoria ”Best Pop Vocal Album” pentru discul ”Breakthrough”.

Trending