Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Solistul Carla's Dreams, confirmat în juriul X Factor

Carla's Dreams se alătură juriului emisiunii X Factor. În sezonul următor, show-ul va avea 4 jurați, solistul grupului Carla's Dreams urmând să devină coleg de platou cu Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu.

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane (foto: Miluță Flueraș)

Urmărește-ne pe

Cel de-al 6-lea sezon X Factor va avea un format diferit. Juriul, format până acum din 3 persoane, după șablonul inițial al show-ului din UK, va trece la formula de 4 membri, aplicată și în emisiunea din Marea Britanie, începând cu cel de-al 4-lea sezon.

Noul jurat confirmat la X Factor este solistul grupului Carla's Dreams. Acesta va deveni coleg de platou cu Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr,  completând un juriu neschimbat de două sezoane.

”E oficial ,)
V-am cuprins )”, a scris Carla's Dreams pe pagina de Facebook, alăturând mesajului și afișul cu noul juriu X Factor.

Carla's Dreams în juriul X Factor

Carla's Dreams în juriul X Factor

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul  susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova.

Se poate spune că 2015 a fost anul Carla’s Dreams. Piesa “Cum ne noi”, lansată în colaborare cu Delia, a avut cel mai urmărit videoclip de pe YouTube în România, până la finalul lui 2015 ajungând la 37 de milioane de vizualizări. Piesa a fost, de asemenea, pe prima poziție a topurilor radio și TV din țară.

Anul 2016 a început pentru Carla’s Dreams cu piesa “Sub pielea mea #eroina”, devenită hit la scurtă vreme. Videoclipul controversat al melodiei a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat single-uri la fel de apreciate de public, precum ”Acele”, ”Sună-mă” cu Antonia și ”Unde”.

Noul sezon X Factor va debuta la Antena 1 în toamna lui 2016. Pregătirile pentru show au început deja, prima etapă, cea a preselecţiilor, fiind deja încheiată. Caravana X Factor a trecut atât prin țară, cât și peste hotare, anul acesta având loc preselecții și la Chișinău. În România, caravana s-a oprit la Craiova, Arad, Cluj-Napoca, Sibiu, Iaşi, Galaţi şi Bucureşti.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia MatacheHoria BrenciuȘtefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink-182 - "Bored To Death", live la Stephen Colbert - VIDEO

Blink-182 a venit în emisiunea lui Stephen Colbert pentru a promova unul dintre single-urile lansate recent, ”Bored to Death”. Melodia...

Închide