Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Solistul Carla's Dreams, confirmat în juriul X Factor

Carla's Dreams se alătură juriului emisiunii X Factor. În sezonul următor, show-ul va avea 4 jurați, solistul grupului Carla's Dreams urmând să devină coleg de platou cu Delia, Ștefan Bănică și Horia Brenciu.

Carla's Dreams - Lansare Album „NGOC” la Arenele Romane │ FOTO: Miluță Flueraș

Cel de-al 6-lea sezon X Factor va avea un format diferit. Juriul, format până acum din 3 persoane, după șablonul inițial al show-ului din UK, va trece la formula de 4 membri, aplicată și în emisiunea din Marea Britanie, începând cu cel de-al 4-lea sezon.

Noul jurat confirmat la X Factor este solistul grupului Carla's Dreams. Acesta va deveni coleg de platou cu Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr,  completând un juriu neschimbat de două sezoane.

”E oficial ,)
V-am cuprins )”, a scris Carla's Dreams pe pagina de Facebook, alăturând mesajului și afișul cu noul juriu X Factor.

Carla's Dreams în juriul X Factor

Carla's Dreams în juriul X Factor

Carla’s Dreams a cucerit publicul din România prin mesajele puternice, sound-ul divers și colaborările de succes cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Grupul  susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova.

Se poate spune că 2015 a fost anul Carla’s Dreams. Piesa “Cum ne noi”, lansată în colaborare cu Delia, a avut cel mai urmărit videoclip de pe YouTube în România, până la finalul lui 2015 ajungând la 37 de milioane de vizualizări. Piesa a fost, de asemenea, pe prima poziție a topurilor radio și TV din țară.

Anul 2016 a început pentru Carla’s Dreams cu piesa “Sub pielea mea #eroina”, devenită hit la scurtă vreme. Videoclipul controversat al melodiei a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube. Au urmat single-uri la fel de apreciate de public, precum ”Acele”, ”Sună-mă” cu Antonia și ”Unde”.

Noul sezon X Factor va debuta la Antena 1 în toamna lui 2016. Pregătirile pentru show au început deja, prima etapă, cea a preselecţiilor, fiind deja încheiată. Caravana X Factor a trecut atât prin țară, cât și peste hotare, anul acesta având loc preselecții și la Chișinău. În România, caravana s-a oprit la Craiova, Arad, Cluj-Napoca, Sibiu, Iaşi, Galaţi şi Bucureşti.

Citește mai multe despre Carla's DreamsDelia MatacheHoria BrenciuȘtefan Bănică
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blink-182 - "Bored To Death", live la Stephen Colbert - VIDEO

Blink-182 a venit în emisiunea lui Stephen Colbert pentru a promova unul dintre single-urile lansate recent, ”Bored to Death”. Melodia...

Închide