Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

B.U.G. Mafia a lansat piesa "Ulei Și Apă" (feat. Lalla & So) - AUDIO

B.U.G. a lansat o nouă piesă, intitulată ”Ulei Și Apă”. Melodia este compusă și produsă de Tataee și înregistrată în colaborare cu Lalla și So.

Publicat

pe

B.U.G. Mafia
B.U.G. Mafia

După colaborările cu Sergiu Ferat și Feli, B.U.G. Mafia a revenit cu un nou featuring. Cel mai recent single al trupei, "Ulei Și Apă", este lansat împreună cu Lalla & So. Piesa a fost compusă și produsă de Tataee, tot el înregistrând și partea de clape a melodiei, iar textul este semnat de Uzzi și Caddillac.

"Ulei Și Apă" este cel de-al 3-lea single lansat de trupă după "Pe Coastă" (feat. Sergiu Ferat) și "Să Cânte Trompetele" (feat. Feli). Piesa înregistrată în colaborare cu Feli a adus trupei atât un loc în topul primelor 5 cele mai difuzate piese la radio ale anului 2015, cât și o reconfirmare a succesului impresionant pe care trupa l-a avut mereu în mediul online: fără videoclip, "Să Cânte Trompetele" a strâns peste 25 de milioane de vizualizări doar pe YouTube.

B.U.G. Mafia - "Ulei Și Apă" (feat. Lalla & So) - AUDIO

Potrivit cifrelor record de vânzări și audiență, B.U.G. Mafia este la acest moment nu doar unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, ci și unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeană, trupa înroland o adevărată “armată” de fani în spațiul online: canalul de pe YouTube are în prezent peste 580 de mii de abonați, iar pagina de pe Facebook peste un milion 400 de mii de utilizatori.

Fondată în 1993 de Tataee (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) și Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat încă de la început un fenomen cu impact major asupra muzicii și societății românești. Trupa s-a impus rapid în industria muzicală autohtonă, reușind să-și reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 13 videoclipuri și vânzări de peste un milion 150 de mii de unitati fizice în perioada 1995 - 2009, o adevărată performanță nu doar pentru piața locală.

Trending