Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Amna, Dorian Popa și Dima Trofim vor fi concurenți la „Te cunosc de undeva”

În sezonul zece al emisiunii "Te cunosc de undeva" vor participa artişti noi precum Amna, Dima Trofim și Adina Răducan, dar şi veterani ai concursului, cum ar fi Pepe și Maria Buză.

Sezonul cu numărul zece al emisiunii "Te cunosc de undeva" va începe în această toamnă, iar pe scena concursului vor urca vedete precum Pepe, Dorian Popa, Dima Trofim, Lucian Ionescu, Șerban Copoț, Maria Buză, Adina Răducan, Nico, Misha și Amna.

Juriul va rămâne acelaşi, fiind format din Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Şi în noul sezon vom avea parte de duete, deoarece Maria Buza şi Pepe, doi veterani ai show-ului, vor concura împreună.

“Mi-era dor de „Te cunosc de undeva!” și consider că m-am întors acasă. Doar că acum nu mai lupt cu Maria Buză, ci luptăm împreună. Mi-era dor de toată lumea de aici, de emoția aceea din lift... Apropo, s-a schimbat liftul! (râde). E mișto că acum, eu și Maria, descoperim personajele împreună și mergem mult pe improvizație”, a declarat Pepe, pentru Antena 1.

În sezonul trecut au participat Feli, Nicoleta Nucă, Liviu Teodorescu, Paula Chirilă, Theo Rose, Anca Țurcașiu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir. Câștigătorul sezonului anterior este Liviu Teodorescu, acesta primind 15.000 de euro, pe care i-a donat unui caz umanitar.

Citește mai multe despre AmnaDima TrofimDorian PopaMaria BuzăMishaNicoPepe
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nechita "Vulpea" Cosmin (Haggard) este noul violonist al formației Dirty Shirt

Trupa Dirty Shirt are un nou violonist. Numele lui este Nechita „Vulpea” Cosmin și a fost ales în urma unei...

Închide