Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

America și Canada dansează pe melodiile celor de la Fly Project - VIDEO

Doi concurenți ai competiției televizate „So You Think You Can Dance”, din America, au dansat pe hit-ul „Toca Toca” al celor de la Fly Project.

Publicat

pe

Fly Project a atins o lume întreagă cu piesele sale și acum a ajuns să dea tonul la dans pentru America și Canada. Hit-ul internațional „Toca Toca” a fost preluat de unul dintre cele mai cunoscute show-uri de televiziune din America și Canada, formatul vândut în toată lumea, So You Think You Can Dance, în juriul căruia se află Jason Derulo, Paula Abdul și Maddie Ziegler.

"Suntem fericiti și onorați că muzica noastră face oamenii să danseze, să se bucure și dă startul celor mai tari petreceri în lumea întreagă. Show-ul So You Think You Can Dance este cunoscut în toata lumea și suntem încântați să fim asociați cu el și piesele noastre să fie alese pentru dansurile din emisiune" spune Tudor.

Muzica lui Tudor și Dan a cucerit țară dupa țară până în America Latină, unde a ajuns la sute de milioane de telespectatori prin cea mai importantă emisiune a televiziunii Fox, un late night show la care Fly Project a fost invitatul special. Băieții au avut o serie de emisiuni, show-uri și interviuri pe tărâmul latin la începutul verii și sunt așteptați să revină acolo cât de curând.

Fly Project continuă turneul internațional "#MostWanted" în Macedonia, săptămâna aceasta, apoi în Rusia și Turcia până la finalul lunii, și lansează un album cu Warner Latin America.

Trending