Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

America și Canada dansează pe melodiile celor de la Fly Project - VIDEO

Doi concurenți ai competiției televizate „So You Think You Can Dance”, din America, au dansat pe hit-ul „Toca Toca” al celor de la Fly Project.

Fly Project a atins o lume întreagă cu piesele sale și acum a ajuns să dea tonul la dans pentru America și Canada. Hit-ul internațional „Toca Toca” a fost preluat de unul dintre cele mai cunoscute show-uri de televiziune din America și Canada, formatul vândut în toată lumea, So You Think You Can Dance, în juriul căruia se află Jason Derulo, Paula Abdul și Maddie Ziegler.

"Suntem fericiti și onorați că muzica noastră face oamenii să danseze, să se bucure și dă startul celor mai tari petreceri în lumea întreagă. Show-ul So You Think You Can Dance este cunoscut în toata lumea și suntem încântați să fim asociați cu el și piesele noastre să fie alese pentru dansurile din emisiune" spune Tudor.

Muzica lui Tudor și Dan a cucerit țară dupa țară până în America Latină, unde a ajuns la sute de milioane de telespectatori prin cea mai importantă emisiune a televiziunii Fox, un late night show la care Fly Project a fost invitatul special. Băieții au avut o serie de emisiuni, show-uri și interviuri pe tărâmul latin la începutul verii și sunt așteptați să revină acolo cât de curând.

Fly Project continuă turneul internațional "#MostWanted" în Macedonia, săptămâna aceasta, apoi în Rusia și Turcia până la finalul lunii, și lansează un album cu Warner Latin America.

Citește mai multe despre Fly Project
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steven Tyler: „Vreau ca Joe să trăiască. Sunt foarte neliniștit”

Steven Tyler spune că este „foarte neliniștit și îngrijorat” că nu a mai primit vești de la membrul trupei Aerosmith...

Închide