Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alter Bridge a lansat piesa „Show Me A Leader” - AUDIO

Alter Bridge va lansa în această toamnă un nou album. Cu această ocazie, trupa a extras și un prim single. „Show Me A Leader” deschide cel mai complex material al trupei, „The Last Hero”.

Publicat

pe

Alter Bridge
Alter Bridge │ FOTO: www.facebook.com

„The Last Hero” va fi lansat pe 7 octombrie 2016. Noul album marchează o nouă etapă creativă a quartetului compus din Myles Kennedy (voce, chitară), Mark Tremonti (chitară, voce), Brian Marshall (bas) și Scott Phillips (tobe). „The last Hero” a fost produs de vechiul prieten și colaborator al trupei, Michael „Elvis” Baskette (Slash, Tremonti, Trivium) și masterizat de câștigătorul premiului Grammy, Ted Jensen.

De la primele note ale single-ului care deschide albumul, „Show Me A Leader”, până la cele finale ale piesei „The Las Hero”, este clar că Alter Bridge s-a întors cu cel mai complet material muzical. Trupa a explorat influențe muzicale și stiluri de-a lungul celor 12 ani din propria istorie. „The Last Hero” este acea unificare pornită de la ideea de eroism nesfârșit. Alte piese precum „Poison In Your Veins” și „Losing Patience” surprind sound-ul specific cu care Alter Bridge și-a strâns fanii. Trupa explorează și o latură mai sensibilă prin balada „You Will Be Remembered”.

„Din punct de vedere liric, piesa reflectă frustrarea oamenilor referitoare la situația curentă din lume. Oamenii caută un conducător în care să aibă încredere, nu un show cu un ponei și câine care a transformat sistemul nostru într-o bătaie de joc.”, declară Myles Kennedy

cover-artwork-alter-bridge-the-last-hero

Alter Bridge va începe turneul de promovare a albumului în America, în luna septembrie. Primul concert va avea loc pe 22 septembrie în Destin, Florida.

Tracklist „The Last Hero”:

01. Show Me A Leader
02. The Writing On The Wall
03. The Other Side
04. My Champion
05. Poison In Your Veins
06. Cradle To The Grave
07. Losing Patience
08. This Side Of Fate
09. You Will Be Remembered
10. Crows On A Wire
11. Twilight
12. Island Of Fools
13. The Last Hero

Comentează

Trending