Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Alexandra Ungureanu a lansat piesa „In The Middle Of The Night ” - AUDIO

Alexandra Ungureanu a lansat o piesă solo - „In The Middle Of The Night”, produsă în colaborare cu echipa Play& Win, care a stat în spatele numeroaselor hit-uri internaționale ale INNEI.

Deși ne-am obișnuit să o vedem pe Alexandra Ungureanu împreună cu cei din trupa Crush, artista lansează astăzi o piesă solo - „In The Middle Of The Night”.

Cea mai nouă melodie a Alexandrei este produsă în colaborare cu echipa celor de la Play & Win, care a stat în spatele numeroaselor hit-uri internaționale ale INNEI precum: "Hot", "Un Momento", "Deja Vu", "Amazing" și multe altele. Împreună, au reușit să surprindă esența nopților de vară și să aducă publicului o piesă care va răscoli emoțiile chiar și în miezul zilei.

"A fost prima piesă înregistrată pentru activitatea mea solo, dar a stat în așteptare mai mult de 2 ani. Am lucrat cu băieții de la Play & Win, o echipă cu care mi-am dorit demult să colaborez. Sound-ul incitant, sexy în combinație cu doze potrivite de mister și căldura poate fi rețeta perfectă pentru o noapte de vara memorabilă. Sper că multe iubiri pasionale își vor găsi energia în această piesă." a declarat Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu - In The Middle Of The Night

Citește mai multe despre Alexandra Ungureanu
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un hit Spice Girls a devenit imnul unei campanii care susține egalitatea între femei și bărbați

O nouă campanie denumită #WhatIReallyReallyWant a fost inițiată la începutul acestei veri și urmărește obținerea egalității de drepturi între femei...

Închide