Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Alexandra Ungureanu a lansat piesa „In The Middle Of The Night ” - AUDIO

Alexandra Ungureanu a lansat o piesă solo - „In The Middle Of The Night”, produsă în colaborare cu echipa Play& Win, care a stat în spatele numeroaselor hit-uri internaționale ale INNEI.

Urmărește-ne pe

Deși ne-am obișnuit să o vedem pe Alexandra Ungureanu împreună cu cei din trupa Crush, artista lansează astăzi o piesă solo - „In The Middle Of The Night”.

Cea mai nouă melodie a Alexandrei este produsă în colaborare cu echipa celor de la Play & Win, care a stat în spatele numeroaselor hit-uri internaționale ale INNEI precum: "Hot", "Un Momento", "Deja Vu", "Amazing" și multe altele. Împreună, au reușit să surprindă esența nopților de vară și să aducă publicului o piesă care va răscoli emoțiile chiar și în miezul zilei.

"A fost prima piesă înregistrată pentru activitatea mea solo, dar a stat în așteptare mai mult de 2 ani. Am lucrat cu băieții de la Play & Win, o echipă cu care mi-am dorit demult să colaborez. Sound-ul incitant, sexy în combinație cu doze potrivite de mister și căldura poate fi rețeta perfectă pentru o noapte de vara memorabilă. Sper că multe iubiri pasionale își vor găsi energia în această piesă." a declarat Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu - In The Middle Of The Night

Citește mai multe despre Alexandra Ungureanu
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un hit Spice Girls a devenit imnul unei campanii care susține egalitatea între femei și bărbați

O nouă campanie denumită #WhatIReallyReallyWant a fost inițiată la începutul acestei veri și urmărește obținerea egalității de drepturi între femei...

Închide