Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Noul album Gorillaz va fi gata "destul de curând"

Damon Albarn a declarat într-un interviu acordat BBC că noul album Gorillaz va fi gata "destul de curând". Solistul Blur este încântat de sound și crede că spre finalul anului vor fi concretizate ultimele detalii ale discului.
Gorillaz

Gorillaz

Noi detalii despre cel de-al 5-lea album Gorillaz aprind nerăbdarea fanilor. Damon Albarn, ce declara în urmă cu un an că înregistrările pentru disc vor începe în septembrie 2015, este optimist în privința finalizării LP-ului. Conform solistului Blur, albumul ar trebui să fie gata ”destul de curând".

"Spre finalul anului vom începe să tragem linie cu albumul Gorillaz. Îmi place cum sună și ne apropiem de final. Ar trebui să fie gata destul de curând", a declarat Damon Albarn pentru BBC 6 Radio.

Deși Damon indică o posibilă lansare la finalul anului 2016, colegul său din Gorillaz, Jamie Hewlett, susținea cu ceva timp în urmă că albumul va fi ”ceva cu adevărat special” și că ”nu pot fi grăbite înregistrările”. Acesta estima că discul ”nu va vedea lumina zilei mai devreme de 2017”.

Planurile pentru un nou album Gorillaz datează încă din 2013, când Jamie Hewlett confirma că discul va fi lansat după albumul ”The Magic Whip”, atunci în lucru, al trupei Blur.

"E o pauză de 5 ani între albume (Gorillaz) pentru că realizarea lor durează foarte mult timp și sunt extenuante, iar atunci când ai terminat, simți nevoia să faci altceva, să te detașezi. Damon (coproducător Gorillaz și solist al trupei Blur) este plecat într-un turneu mondial cu Blur. În paralel lucrează și la un nou album, așa încât nu are foarte mult timp liber la dispoziție, iar eu mă ocup, de asemenea, de alte lucruri. Ne vom întoarce să lucrăm și pentru Gorillaz când va veni momentul potrivit", declara Jamie Hewlett în iunie 2013.

Jamie Hewlett și Damon Albarn, solistul Blur, au pus bazele proiectului Gorillaz în 1998, albumul de debut lansat în 2001 fiind recompensat cu o intrare în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare succes atins vreodată de o formație virtuală. Ultimul album Gorillaz, „The Fall”, a fost lansat în 2011, ocupând poziția a 12-a în topurile britanice.

Citește mai multe despre Damon AlbarnGorillaz
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesă nouă Jeff Beck - "Thugs Club" - AUDIO

Jeff Beck a dezvăluit o nouă piesă, intitulată ”Thugs Club”. Melodia este extrasă de pe albumul "Loud Hailer", lansat în...

Închide