Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Zhao a lansat o piesă nouă, "Am Da' N-am" - AUDIO

Zhao începe sezonul vacanțelor pe litoral cu o piesă despre lipsa banilor. Subiectul este abordat dintr-o perspectivă ironică, noua sa piesă având un titlu sugestiv: "Am Da' N-am".
Zhao - Am Da' N-am (artwork)

Zhao - Am Da' N-am (artwork)

La mai puțin de o lună de la dezvăluirea unui remix al piesei „Asasin”, Zhao revine cu un nou single, menit a câștiga zâmbetele fanilor. „Am Da’ N-am” abordează problema lipsei banilor dintr-o perspectivă pozitivă, umoristică.

Single-ul a fost produs de Motzu și Paul Iorga și mixat la Okapi Sound Studio de Grasu XXL. Pe toată durata piesei, putem auzi voci adiționale, înregistrate chiar de fiul lui Zhao, Matteo, la vârsta de trei ani jumătate.

Zhao - "Am Da' N-am" - AUDIO

Zhao, pe numele real Anghel Antonio, este solist vocal, textier şi compozitor. Artistul a intrat în atenția publicului larg în 2011, odată cu lansarea clipului „Pe Drum” , o colaborare cu Praetor care a beneficiat de premieră atât în mediul online, cât și pe TV. Proiectul lor s-a dovedit a fi un succes pe internet pentru acel moment, fiind începutul pentru alte proiecte importante.

Până în toamna lui 2012, Zhao a colaborat cu Karie, Nane, KeeD și Tranda, aceste piese pregătind primul său single de proporții, „Bani din cer”, realizat împreună cu Adda. Melodia a fost prezentă în toate topurile radio-urilor din România și i-a adus lui Zhao nominalizarea „Cel mai bun debut” în cadrul primei ediții On Air Music Awards.

Imediat după lansarea piesei „Bani din cer”, Maximilian lansează un nou single, „Domnișoare” , împreună cu Zhao și Spike . Videoclipul a adunat până în prezent peste 10.000.000 de vizualizări pe YouTube, prima interpretare a acestei melodii având loc în fața a mii de oameni la Sibiu, în cadrul galei Media Music Awards.

Citește mai multe despre Zhao
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Lambert va fi antrenor la concursul X Factor din Australia

Adam Lambert va deveni jurat al concursului X Factor din Australia, alături de Iggy Azalea și Guy Sebastian. Artistul este...

Închide