Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi

Zhao a lansat o piesă nouă, "Am Da' N-am" - AUDIO

Zhao începe sezonul vacanțelor pe litoral cu o piesă despre lipsa banilor. Subiectul este abordat dintr-o perspectivă ironică, noua sa piesă având un titlu sugestiv: "Am Da' N-am".
Zhao - Am Da' N-am (artwork)

Zhao - Am Da' N-am (artwork)

La mai puțin de o lună de la dezvăluirea unui remix al piesei „Asasin”, Zhao revine cu un nou single, menit a câștiga zâmbetele fanilor. „Am Da’ N-am” abordează problema lipsei banilor dintr-o perspectivă pozitivă, umoristică.

Single-ul a fost produs de Motzu și Paul Iorga și mixat la Okapi Sound Studio de Grasu XXL. Pe toată durata piesei, putem auzi voci adiționale, înregistrate chiar de fiul lui Zhao, Matteo, la vârsta de trei ani jumătate.

Zhao - "Am Da' N-am" - AUDIO

Zhao, pe numele real Anghel Antonio, este solist vocal, textier şi compozitor. Artistul a intrat în atenția publicului larg în 2011, odată cu lansarea clipului „Pe Drum” , o colaborare cu Praetor care a beneficiat de premieră atât în mediul online, cât și pe TV. Proiectul lor s-a dovedit a fi un succes pe internet pentru acel moment, fiind începutul pentru alte proiecte importante.

Până în toamna lui 2012, Zhao a colaborat cu Karie, Nane, KeeD și Tranda, aceste piese pregătind primul său single de proporții, „Bani din cer”, realizat împreună cu Adda. Melodia a fost prezentă în toate topurile radio-urilor din România și i-a adus lui Zhao nominalizarea „Cel mai bun debut” în cadrul primei ediții On Air Music Awards.

Imediat după lansarea piesei „Bani din cer”, Maximilian lansează un nou single, „Domnișoare” , împreună cu Zhao și Spike . Videoclipul a adunat până în prezent peste 10.000.000 de vizualizări pe YouTube, prima interpretare a acestei melodii având loc în fața a mii de oameni la Sibiu, în cadrul galei Media Music Awards.

Citește mai multe despre Zhao
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Lambert va fi antrenor la concursul X Factor din Australia

Adam Lambert va deveni jurat al concursului X Factor din Australia, alături de Iggy Azalea și Guy Sebastian. Artistul este...

Închide