Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Volbeat a lansat albumul „Seal the Deal & Let's Boogie”

Trupa daneză de hard rock, Volbeat, nominalizată la premiile Grammy, a lansat vinerea trecută mult așteptatul album, cel de-al șaselea din carieră, Seal The Deal & Let’s Boogie. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Din momentul lansării, albumul a ajuns pe prima poziție în topuri în peste 15 țări și pe primul loc în topurile U.S. Rock Albums și U.S. Metal Albums Chart. Presa a așteptat cu nerăbdare lansarea acestui album. Billboard a menționat că:

„După 15 ani de cariera, Volbeat continuă să învețe și să evolueze”

În același timp, Blabbermouth a scris despre piesa „The Devil’s Bleeding Crown” că:

„este un refren făcut să fie scandat la festivaluri din întreaga lume. Este clasic pentru Volbeat din toate punctele de vedere.”

Videoclipul piesei „The Devil’s Bleeding’s Crown” a strâns aproape un milion de vizualizări pe YouTube/VEVO și se află acum pe primul loc în topul iTunes Metal Singles, păstrându-și poziția în fruntea clasamentelor Active Rock pentru 5 săptămâni consecutive.

Produs de vechiul colaborator Jacob Hansen și co-produs de liderul Michael Poulsen și chitaristul Rob Caggiano, albumul cuprinde 13 piese noi, ce reflectă semnătura lor de rock, power metal, soul blues și swing rock.

Volbeat a pornit din Copenhaga în 2000. De atunci, și-au continuat neîncetat drumul pe scena hard rock-ului, prin turnee impresionante și 5 albume îndrăgite de fani. Recent, albumul lor din 2010 Beyond Hell/Above Heaven a primit discul de aur de la RIAA pentru single-urile „A Warrior’s Call” și „Heaven Nor Hell”. Albumul din 2013 Outlaw Gentlemen & Shady Ladies a ocupat locul al nouălea în Billboard Top 200 la lansare, marcând cea mai înaltă poziție ocupată de o trupă daneză într-un top american.

album-volbeat-seal-the-deal-lets-boogie

Trupa a fost invitată să susțină concerte alături de Metallica în turneul lor international, pe lângă prezența la festivaluri ca Coachella, Download, Rock on the Range, KNOTFEST și multe altele. Volbeat va susține un concert și în România, pe 29 iulie 2016, în cadrul Festivalului Rock The City.

Tracklist „Seal The Deal & Let’s Boogie”:

1. The Devil’s Bleeding Crown
2. Marie Laveau
3. The Bliss
4. The Gates of Babylon
5. Let It Burn
6. Black Rose
7. Rebound
8. Mary Jane Kelly
9. Goodbye Forever
10. Seal The Deal
11. Battleship Chains
12. You Will Know
13. The Loa’s Crossroad

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 29 iulie 2016

Rock The City 2016

Loc
Piața Constituției

Trending