Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Victoria Beckham și Melanie C vor fi înlocuite în trupa Spice Girls

Spice Girls nu renunță la ideea unui turneu aniversar, chiar dacă Victoria Beckham și Melanie C nu sunt de acord să participe. În cele din urmă, membrele trupei britanice au decis să le înlocuiască pe cele două cu alte artiste.

Spice Girls

Trupa Spice Girls pregătește un turneu aniversar pentru cei 20 de ani de carieră, însă momentan artistele se află în căutarea unor membre noi,  pentru a le înlocui pe Victoria Beckham și Melanie C.

După ce soția lui David Beckham a refuzat să se alăture fostelor sale colege, Mel C este următoarea membră a trupei care respinge ideea de a urca pe scenă în formula Spice Girls.

Mel C își dorește să se axeze în prezent pe cariera solo și consideră că nu este momentul potrivit ca ea să se întoarcă în

"Cred că sunt singura care vine cu tot felul de zvonuri. Dar vorbind serios, cred că ar fi ruşinos să aniversăm 20 de ani  şi să nu celebrăm acest lucru în niciun fel. Aşa că sper că se va întâmpla ceva în curând... dar nu pot să vă spun încă despre ce va fi vorba" a declarat Mel B.


Cel mai recent turneu al celor de la Spice Girls a avut loc în 2008, însă a fost abandondat din cauza unor probleme personale. Artistele s-au reunit în 2012 pentru a cânta „Wannabe” și „Spice Up Your Life” la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Citește mai multe despre Spice Girls
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE