Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

UDDI a lansat single-ul „Cel mai sărac milionar”

UDDI a lansat single-ul ”Cel mai sărac milionar”, prin care transmite un mesaj puternic: ”bogația nu se măsoara în bancnote, ci în sentimente pozitive”, iar astfel artistul îi îndeamnă pe ascultători să iubească mai mult.
Dragoș Udilă (UDDI)

Dragoș Udilă (UDDI)

UDDI a lansat single-ul "Cel mai sărac milionar", care a fost compus de Randi. Noua piesă a lui UDDI transmite următorul mesaj: „cel mai sărac milionar poate fi oricare dintre noi, pentru ca, deși nu avem averi adunate în cont, suntem bogați datorită iubirii pe care o purtam oamenilor din jur. Dragostea ne înfrumusetează și îmbogățește viața, prin urmare, cel mai întelept este să 'investim' în sentimente.”

„Cânt din suflet, muzica fiind marea mea dragoste și sper ca cei care îmi ascultă piesele sau reprezentațiile live să simtă asta. „Cel mai sărac milionar” este povestea mea și a ta, pentru că bogația nu se măsoara în bancnote, ci în sentimente pozitive. Iubiți-vă!” a afirmat UDDI.

„Cred că această piesă i se potriveste foarte bine lui Uddi și sper ca toti cei care o ascultă, să 'preia' mesajul ei pozitiv, faptul că bogația constă în iubire, nu în bani!” a spus Randi.

UDDI este un artist complet, care a demonstrat versatilitatea vocii sale prin numeroasele stiluri abordate în piesele lansate, cât și în cover-urile interpretate. De la remake-uri, precum "Aseara ți-am luat basma", până la piese cu influențe reggae, cum este "Ipotecat" (Delia feat. Uddi), Uddi trece cu naturalețe de la un stil la altul. Dragostea pentru muzica răzbate din fiecare inflexiune a vocii sale.

UDDI - Cel mai sărac milionar

Citește mai multe despre UDDI (Dragoș Udilă)
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Randi feat. Jo & Nadir - Ca doi copii (Nebuni în dragoste) - AUDIO

Randi a colaborat împreună cu Jo și Nadir pentru un nou single, „Ca doi copii (Nebuni în dragoste)”, care ne...

Închide