Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

UDDI a lansat single-ul „Cel mai sărac milionar”

UDDI a lansat single-ul ”Cel mai sărac milionar”, prin care transmite un mesaj puternic: ”bogația nu se măsoara în bancnote, ci în sentimente pozitive”, iar astfel artistul îi îndeamnă pe ascultători să iubească mai mult.

Publicat

pe

Dragoș Udilă (UDDI)
Dragoș Udilă (UDDI)

UDDI a lansat single-ul "Cel mai sărac milionar", care a fost compus de Randi. Noua piesă a lui UDDI transmite următorul mesaj: „cel mai sărac milionar poate fi oricare dintre noi, pentru ca, deși nu avem averi adunate în cont, suntem bogați datorită iubirii pe care o purtam oamenilor din jur. Dragostea ne înfrumusetează și îmbogățește viața, prin urmare, cel mai întelept este să 'investim' în sentimente.”

„Cânt din suflet, muzica fiind marea mea dragoste și sper ca cei care îmi ascultă piesele sau reprezentațiile live să simtă asta. „Cel mai sărac milionar” este povestea mea și a ta, pentru că bogația nu se măsoara în bancnote, ci în sentimente pozitive. Iubiți-vă!” a afirmat UDDI.

„Cred că această piesă i se potriveste foarte bine lui Uddi și sper ca toti cei care o ascultă, să 'preia' mesajul ei pozitiv, faptul că bogația constă în iubire, nu în bani!” a spus Randi.

UDDI este un artist complet, care a demonstrat versatilitatea vocii sale prin numeroasele stiluri abordate în piesele lansate, cât și în cover-urile interpretate. De la remake-uri, precum "Aseara ți-am luat basma", până la piese cu influențe reggae, cum este "Ipotecat" (Delia feat. Uddi), Uddi trece cu naturalețe de la un stil la altul. Dragostea pentru muzica răzbate din fiecare inflexiune a vocii sale.

UDDI - Cel mai sărac milionar

Trending