Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Trupa Sugababes revine în formula originală, cu un nou album

Trupa Sugababes se reuneşte în formula originală din 1998, aducându-le din nou împreună pe Siobhán Donaghy, Mutya Buena şi Keisha Buchanan. Cele trei artiste pregătesc un nou album, care va fi lansat anul viitor.

Trupa Sugababes revine în atentia fanilor în formula originală din 1998, reunindu-le pe fostele membre: Siobhán Donaghy, Mutya Buena şi Keisha Buchanan.

Prima artistă care a părăsit trupa a fost Siobhán Donaghy, în 2001, fiind înlocuită de Heidi Range. Următoarea membră, care a ales să plece din Sugababes, a fost Mutya Buena, în 2005, în locul ei venind Amelle Berrabah. În 2009, Keisha Buchanan, ultima membră fondatoare a trupei, a decis să spună adio proiectului, iar cea care a înlocuit-o a fost Jade Ewen.

Grupul s-a despărtit definitiv în 2011, iar din acelaşi an, solistele fondatoare au început să cânte din nou împreună sub denumirea "Mutya Keisha Siobhan", lansând piesa "Flatline", în 2012. De atunci artistele au luat o pauză, iar fanii au început să se întrebe dacă acestea se vor mai reuni.

"Sugababes pregăteşte un nou album pentru anul viitor. Nu vă pot spune data exactă. Ştiu când va fi, dar nu vă pot spune! Oricum totul va avea loc anul viitor!" a declarat Siobhan, pentru Wandsworth Radio.

Din declaratia oferită de Siobhán, reiese faptul că tinerele vor cânta din nou împreună, utilizând numele original al trupei, "Sugababes". Pentru noul album, grupul a colaborat cu Shaznay Lewis, din formatia All Saints.

Citește mai multe despre Sugababes
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steven Tyler lansează "We're All Somebody From Somewhere", susținând că "stilul country e noul rock 'n' roll" - VIDEO

Steven Tyler își croiește o nouă direcție în industria muzicală. Susținând ideea că "stilul country e noul rock 'n' roll",...

Închide