Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

TLC lansează un album nou după o pauză de 14 ani

TLC revine în atenția fanilor, după o pauză îndelungată de 14 ani. Trupa care era în vogă în anii '90, își dorește să ajungă din nou în topuri și pregătește lansarea unui nou album.

Publicat

pe

După o pauză lungă de 14 ani, TLC revine în atenția fanilor și lansează un nou album. Trupa a reușit să strângă fonduri în valoare de 100.000 £, prin campania Kickstarter, pentru a se reîntoarce în studio.

Lisa Left-Eye Lopes, una dintre membrele trupei TLC, a decedat într-un accident de mașină, în 2002, iar colegele sale T-Boz și Chilli au lansat un album la șapte luni de la decesul acesteia. Materialul discografic s-a numit „3D” și ar fi trebuit să fie ultimul album al grupului, însă artistele au decis să lucreze din nou împreună.

Bill Diggins, managerul TLC, a declarat că duo-ul pregătește o revenire spectaculoasă și că artistele au pregătit deja 15 piese pentru un nou album, luând în considerare și organizarea unui turneu.

„Acest album va fi ultimul și este dedicat tuturor celor care au rămas alături de noi. Desigur, vom înregistra acest album și pentru fanii noi! Noi ne dorim să lansăm muzică bună și să atingem cât mai multe inimi” a declarat trupa TLC.

TLC a fost formată din Tionne "T-Boz" Watkins, Lisa "Left Eye" Lopes și Rozonda "Chilli" Thomas. Trupa americană și-a făcut debutul în 1990, în Atlanta și a fost în vogă până la începutul anilor 2000. Printre cele mai cunoscute hituri ale grupului se numără: „No Scrubs”, „Waterfalls”, „Creep” și „Unpretty”, care au ocupat prima poziție în topurile Billboard Hot 100.

Trending