Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Steven Tyler lansează "We're All Somebody From Somewhere", susținând că "stilul country e noul rock 'n' roll" - VIDEO

Steven Tyler își croiește o nouă direcție în industria muzicală. Susținând ideea că "stilul country e noul rock 'n' roll", solistul Aerosmith pregătește lansarea unui album solo care să ajute publicul să vadă muzica din perspectiva sa. Cel mai recent single se numește ”We're All Somebody From Somewhere” și ar putea fi considerat un argument în favoarea acestei idei.
Steven Tyler

Steven Tyler

Deși în 2013 Steven Tyler plănuia să lanseze un album solo cu influențe electro, în cele din urmă muzicianul a optat pentru o altă direcție muzicală. Solistul Aerosmith pregătește pentru anul acesta un material cu muzică country, prima mostră a noului sound fiind piesa ”Love Is Your Name”. A urmat apoi piesa "Red, white & you", cel mai recent single extras fiind "We're All Somebody From Somewhere". Piesa a fost compusă de solistul Aerosmith împreună cu Jaren Johnston, care a mai colaborat cu Jake Owen pentru "Beachin", și cu Billy Currington pentru "Don't It". Single-ul ar putea fi considerat un argument în susținerea perspectivei lui Steven Tyler asupra muzicii country.

„Ideea de country a fost întotdeauna simplificată prea mult, crezându-se că e vorba doar despre accent, cizme de cowboy, un drum noroios, un pridvor. Eu cred, însă, că termenul se referă la libertate, mândrie, muncă asiduă și acea fată. Și la a ști prenumele celor din oraș. În orașul în care am crescut eu erau cam 1200 de oameni. Asta, pentru mine, înseamnă a trăi în stil country.” – Steven Tyler

Noul single "We're All Somebody From Somewhere" dă și titlul noului album al lui Steven Tyler, programat pentru lansare pe 15 iulie 2016.

Steven Tyler - "We're All Somebody From Somewhere" - LIVE VIDEO

Steven Tyler a lucrat pentru primul său album country cu Brett James, Hillary Lindsey și Chris DeStefano, găsind legături între mediul în care a fost crescut (tatăl cu rădăcini italiene și germane și mama cu rădăcini poloneze și britanice) și compozitorii talentați din Nashville.

"Cred că atunci când veți asculta piesele de pe album, veți ajunge să-mi dați dreptate când vă spun că a căzut de undeva, dintr-o stea. Eu n-am avut nimic de-a face cu asta, e pur și simplu Nashville. Orașul are ceva magic și asta s-a simțit atunci când am lucrat cu oamenii de acolo", a mărturisit Steven Tyler într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

În paralel cu promovarea albumului solo "We're All Somebody From Somewhere", muzicianul pregătește și un turneu de adio cu Aerosmith. Acesta ar trebui să înceapă în 2017.

Citește mai multe despre AerosmithSteven Tyler
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brighi lansează single-ul "No Dress Code" - AUDIO

Brighi lansează piesa - "No Dress Code", care vorbeşte despre oamenii care au curajul de a fi ei înşişi într-o...

Închide