Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Steven Tyler lansează "We're All Somebody From Somewhere", susținând că "stilul country e noul rock 'n' roll" - VIDEO

Steven Tyler își croiește o nouă direcție în industria muzicală. Susținând ideea că "stilul country e noul rock 'n' roll", solistul Aerosmith pregătește lansarea unui album solo care să ajute publicul să vadă muzica din perspectiva sa. Cel mai recent single se numește ”We're All Somebody From Somewhere” și ar putea fi considerat un argument în favoarea acestei idei.

Publicat

pe

Steven Tyler
Steven Tyler

Deși în 2013 Steven Tyler plănuia să lanseze un album solo cu influențe electro, în cele din urmă muzicianul a optat pentru o altă direcție muzicală. Solistul Aerosmith pregătește pentru anul acesta un material cu muzică country, prima mostră a noului sound fiind piesa ”Love Is Your Name”. A urmat apoi piesa "Red, white & you", cel mai recent single extras fiind "We're All Somebody From Somewhere". Piesa a fost compusă de solistul Aerosmith împreună cu Jaren Johnston, care a mai colaborat cu Jake Owen pentru "Beachin", și cu Billy Currington pentru "Don't It". Single-ul ar putea fi considerat un argument în susținerea perspectivei lui Steven Tyler asupra muzicii country.

„Ideea de country a fost întotdeauna simplificată prea mult, crezându-se că e vorba doar despre accent, cizme de cowboy, un drum noroios, un pridvor. Eu cred, însă, că termenul se referă la libertate, mândrie, muncă asiduă și acea fată. Și la a ști prenumele celor din oraș. În orașul în care am crescut eu erau cam 1200 de oameni. Asta, pentru mine, înseamnă a trăi în stil country.” – Steven Tyler

Noul single "We're All Somebody From Somewhere" dă și titlul noului album al lui Steven Tyler, programat pentru lansare pe 15 iulie 2016.

Steven Tyler - "We're All Somebody From Somewhere" - LIVE VIDEO

Steven Tyler a lucrat pentru primul său album country cu Brett James, Hillary Lindsey și Chris DeStefano, găsind legături între mediul în care a fost crescut (tatăl cu rădăcini italiene și germane și mama cu rădăcini poloneze și britanice) și compozitorii talentați din Nashville.

"Cred că atunci când veți asculta piesele de pe album, veți ajunge să-mi dați dreptate când vă spun că a căzut de undeva, dintr-o stea. Eu n-am avut nimic de-a face cu asta, e pur și simplu Nashville. Orașul are ceva magic și asta s-a simțit atunci când am lucrat cu oamenii de acolo", a mărturisit Steven Tyler într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

În paralel cu promovarea albumului solo "We're All Somebody From Somewhere", muzicianul pregătește și un turneu de adio cu Aerosmith. Acesta ar trebui să înceapă în 2017.

Comentează

Trending