Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Steven Tyler a anunțat lansarea albumului solo „We're All Somebody From Somewhere”

Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler a anunțat că lansarea albumului solo de debut va avea loc în această vară. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Steven Tyler
Steven Tyler │ FOTO: Mark Davis GettyImagesEntertainment

Noul material este inspirat din zona country și se numește „We're All Somebody From Somewhere”. Acesta va fi lansat pe 15 iulie 2016. Prima piesă extrasă de pe acest albumul, „Red, White & You” a avut debutul la începutul acestui an. Totodată, artistul a mai confirmat că printre cele 15 piese incluse pe albumul înregistrat la Nashville, va fi și o variantă mai „întunecată, rustică” a hitului Aerosmith, „Janie’s Got A Gun” care a apărut pe albumul trupei din 1989, „Pump”.

Steven Tyler lucrează pentru noul său album country cu Brett James, Hillary Lindsey și Chris DeStefano, găsind legături între mediul în care a fost crescut (tatăl cu rădăcini italiene și germane și mama cu rădăcini poloneze și britanice) și compozitorii talentați din Nashville.

„Cred că veți asculta cu toții noul albumul și veți fi de acord cu mine că se simte de parcă ar fi căzut din ceruri. Nu am avut nimic de-a face cu asta - e doar Nashville. E ceva magic legat de acest oraș și de mine în timp ce scriam cu toți acești oameni. E ceva special în a cânta în spații mici - e mai personal. Ajung să vorbesc cu oameni și să devin mai apropiați și mai personal cu ei și încep să le spun cât de neagră este industria muzicală - e un canal de bani, negru, murdar. Și mai vorbim despre inspirația mea, de unde o iau și de toate cântecele noi de pe album.”, declară Steven Tyler pentru Rolling Stone

Artistul a anunțat că vor avea loc câteva concerte în spații mici în jurul Americii de Nord care vor face parte din proiectul „Steven Tyler...Out On A Limb”. În 2015, acesta a admis că membrii trupei Aerosmith nu erau prea fericiți de acest album solo, rezultând astfel ca o parte din planurile pentru turneul din 2016 să fie anulate.

Comentează

Trending