Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Steve Vai a lansat piesa "No Pockets" - AUDIO

Steve Vai a lansat o piesă compusă în anii '80, intitulată "No Pockets". Melodia este extrasă de pe noul album "Modern Primitive", lansat într-o ediție specială ce marchează aniversarea a 25 de ani de la apariția discului "Passion And Warfare".

Publicat

pe

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la lansarea albumului "Passion And Warfare", cel de-al doilea disc din cariera lui Steve Vai. Evenimentul este sărbătorit prin lansarea unei ediții speciale a materialului, ce conține 2 CD-uri, unul cu piese de pe albumul sărbătorit și celălalt cu melodii nelansate până acum, ce compun un disc nou, de sine stătător, intitulat "Modern Primitive". Pe materialul necunoscut publicului sunt incluse compoziții din anii '80, unele terminate atunci, altele finalizate acum, cu prilejul aniversării albumului "Passion And Warfare".

Ideea de a lansa acum "Modern Primitive" i s-a părut firească lui Steve Vai, muzicianul considerând că acest disc este veriga lipsă dintre primul și cel de-al doilea album din cariera sa.

După ce am terminat de înregistrat ”Flex-Able”, un album care a fost distractiv, bizar, inocent și naiv, mi-am făcut o trupă și mi-am spus: <<Hey, poate că aș putea fi un muzician adevărat acum și aș putea face albume>>. Așa că am început să compun și să pun deoparte o mulțime de piese, pe care le-am categorisit atunci drept The Classified. Dar apoi m-am alăturat trupei Alcatrazz, și apoi am cântat cu Roth (David Lee), așa că a trebuit să las deoparte toate aspirațiile mele ca artist solo. Când am înregistrat apoi ”Passion and Warfare”, am avut o cu totul altă sensibilitate muzicală. Totuși, mi s-a părut o idee bună să adaug ce am pe ”Modern Primitive” la relansarea aniversară a albumului ”Passion and Warfare” și să folosesc nu doar piesele terminate, ci chiar să finalizez acum câteva din înregistrările de atunci. Totul a venit instinctiv, pentru că ”Modern Primitive” este veriga lipsă dintre ”Flex-Able” și ”Passion and Warfare”. Este unul dintre albumele mele preferate, pentru că mi se pare atât de aventuros, dens și ciudat”, a mărturisit Steve Vai într-un interviu pentru Noisey.

Cea mai recentă piesă extrasă de pe "Modern Primitive" se numește "No Pockets" și este, conform muzicianului, o punte de legătură între două stări muzicale diferite.

Steve Vai - "No Pockets" - AUDIO

Albumul "Modern Primitive" a fost lansat pe 25 iunie 2016, împreună cu ediția aniversară a discului "Passion And Warfare".

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending