Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Soundgarden lucrează la un nou album, ce ar putea fi lansat anul acesta

Chris Cornell se va întoarce vara aceasta în studioul de înregistrări pentru a lucra la un nou album Soundgarden. Conform solistului, după încheierea turneului său solo, noile piese Soundgarden vor deveni ”reale”.
Chris Cornell, solistul Soundgarden

Chris Cornell, solistul Soundgarden (foto: Ross Halfin Photography)

Aflat într-un turneu de promovare a ultimului său album, ”Higher Truth”, Chris Cornell a acordat un interviu publicației americane Hartford Courant în care a vorbit atât despre discul lansat solo, cât și despre următorul album Soundgarden. Conform muzicianului, trupa lucrează deja la piese noi, aceste compoziții urmând să ajungă în curând într-o formă finală.

”Soundgarden lucrează la piese noi, e în mijlocul acestui proces. După ce voi încheia turneul (solo), piesele vor deveni ”reale” și vom scoate pe piață un album. Soundgarden mai are multe de spus. Iar eu pot să cânt cu ei (colegii din Soundgarden), și pot să cânt și solo. Pentru mine, e grozav”, a mărturisit Chris Cornell.

Ultimul concert din cadrul turneului solo al lui Chris Cornell este programat pe 27 iulie. Deducem, astfel, că începând cu luna august, Cornell își va dedica timpul finalizării noilor piese cu trupa.

Despre un nou album Soundgarden se discută de ceva timp. Anul trecut, chitaristul Kim Thayl anunța că înregistrările merg bine și că albumul ar trebui să iasă pe piață în 2016. Luând în considerare și ultimele declarații ale lui Chris Cornell, totul pare să decurgă conform programului stabilit, formația având încă timp să termine și să lanseze discul anul acesta.

Soundgarden nu a mai lansat un album din 2012. Ultimul material al trupei a fost "King Animal" și a încheiat o pauză discografică de 16 ani. LP-ul a fost apreciat de critici, dar a avut vânzări mai reduse decât albumele anterioare, ”Superunknown” (1994) și ”Down on the Upside” (1996).

Citește mai multe despre Chris CornellSoundgarden
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Era Istrefi a lansat versiunea în engleză a hitului "Bonbon" - AUDIO

Până acum ati dansat pe hitul albanez "Bonbon", acum a venit timpul să îl şi fredonati, pentru că Era Istrefi...

Închide