Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Sore și Liviu Teodorescu au lansat single-ul „Adu-mi aminte să te uit”

Sore și Liviu Teodorescu au lansat single-ul „Adu-mi aminte să te uit” , pentru care vor pregăti și un videoclip în curând.

După ce au jucat împreună în serialul „Pariu cu viața”, Sore și Liviu Teodorescu au decis să colaboreze și pe plan muzical și au lansat single-ul „Adu-mi aminte să te uit”.

Piesa a fost produsă de Cazan Șerban, Boka Florin, Nagy Lucian, Sorina Mihalache, Liviu Teodorescu, Robert Toma în studiourile HaHaHa Production. În curând cei doi artiști vor lansa și un videoclip pentru noua melodie.

Single-ul precedent al lui Sore a fost „Un Minut”. Lansat în martie 2016, prin intermediul HaHaHa Production, acesta a fost acompaniat de un videoclip regizat de IRonic.

Liviu Teodorescu a cochetat încă de mic cu teatrul, muzica, festivalurile și competițiile muzicale, cele mai notabile performanțe publice, în ultimii ani, fiind aparițiile sale în serialul „Pariu cu viata” (Pro TV) și show-ul TV - Vocea României.

După prima lui piesă din cariera solo, “Electronic Symphony”, au urmat “Ești Piesa”, “Așa e dragostea” (cu Andra), “Tot ce mi-a rămas” (cu Robert Toma și Adda), “Un loc în viața ta”, “În brațele tale”, ”Târziu” și ”În brațele tale”, artistul contribuind substanțial atât la text și la compoziția liniilor melodice, cât și la producția finală. În prezent, Liviu este concurent în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Citește mai multe despre Liviu TeodorescuSore
RECOMANDARE:GIVEAWAY: Câștigă o cană InfoMusic cu autograf de la Liviu Teodorescu

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steven Tyler a anunțat lansarea albumului solo „We're All Somebody From Somewhere”

Solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler a anunțat că lansarea albumului solo de debut va avea loc în această vară. Mai...

Închide