Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sore și Liviu Teodorescu au lansat single-ul „Adu-mi aminte să te uit”

Sore și Liviu Teodorescu au lansat single-ul „Adu-mi aminte să te uit” , pentru care vor pregăti și un videoclip în curând.

Publicat

pe

După ce au jucat împreună în serialul „Pariu cu viața”, Sore și Liviu Teodorescu au decis să colaboreze și pe plan muzical și au lansat single-ul „Adu-mi aminte să te uit”.

Piesa a fost produsă de Cazan Șerban, Boka Florin, Nagy Lucian, Sorina Mihalache, Liviu Teodorescu, Robert Toma în studiourile HaHaHa Production. În curând cei doi artiști vor lansa și un videoclip pentru noua melodie.

Single-ul precedent al lui Sore a fost „Un Minut”. Lansat în martie 2016, prin intermediul HaHaHa Production, acesta a fost acompaniat de un videoclip regizat de IRonic.

Liviu Teodorescu a cochetat încă de mic cu teatrul, muzica, festivalurile și competițiile muzicale, cele mai notabile performanțe publice, în ultimii ani, fiind aparițiile sale în serialul „Pariu cu viata” (Pro TV) și show-ul TV - Vocea României.

După prima lui piesă din cariera solo, “Electronic Symphony”, au urmat “Ești Piesa”, “Așa e dragostea” (cu Andra), “Tot ce mi-a rămas” (cu Robert Toma și Adda), “Un loc în viața ta”, “În brațele tale”, ”Târziu” și ”În brațele tale”, artistul contribuind substanțial atât la text și la compoziția liniilor melodice, cât și la producția finală. În prezent, Liviu este concurent în cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”.

Comentează

Trending