Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Selena Gomez și James Corden au cântat într-un rollercoaster - VIDEO

Selena Gomez a dorit să adauge o notă de originalitate celui mai recent episod de Carpool Karaoke și l-a invitat pe James Corden într-un parc de distracții. Cei doi au cântat la înălțime, chiar dintr-un rollercoaster, iar apoi au făcut vizită la un restaurant McDonald's.

Publicat

pe

Selena Gomez a fost invitata lui James Corden, în cadrul emisiunii „Carpool Karaoke”. Artista a dorit să se abată pentru câteva minute de la formatul clasic al show-ului și a insistat ca prezentatorul să o însoțească într-un parc de distracții. Cei doi au avut parte de o experiență amuzantă și au cântat piesa „Come & Get It”, chiar într-un rollercoaster.

După plimbarea la înălțime, Selena a fost la fel de energică și a continuat să cânte, însă James nu a fost la fel de încântat de aventură.  Au băut împreună suc de ghimbir, preferatul cântăreței, și au fredonat - "Hands To Myself," "Kill Em With Kindness" și "Love You Like a Love Song".

James și Selena au făcut o vizită  și la McDonald's, unde angajatele au reacționat precum niște fane înrăite, atunci când au văzut-o pe artistă.

Spre finalul călătoriei, prezentatorul și-a făcut curaj și a întrebat-o pe Gomez de ce nu pot intra și bărbați în gașca de fete a lui Taylor Swift, iar cântăreața i-a oferit următorul răspuns:

„Cred că in industria muzicală, femeile ar trebui să își folosească mai mult senzualitatea! Găsește-mi un iubit și apoi mai vorbim despre asta!” a spus Selena Gomez.

În cele din urmă, cântăreața a recunoscut că își dorește un prieten, dar în același timp vrea să se și distreze.

James Corden i-a avut ca invitați recenți în emisiunea sa și pe membrii trupei Red Hot Chilli Peppers, care au renunțat pentru o piesă la tricouri, cântând topless, spre încântarea și amuzamentul telespectatorilor.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending