Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Selena Gomez și James Corden au cântat într-un rollercoaster - VIDEO

Selena Gomez a dorit să adauge o notă de originalitate celui mai recent episod de Carpool Karaoke și l-a invitat pe James Corden într-un parc de distracții. Cei doi au cântat la înălțime, chiar dintr-un rollercoaster, iar apoi au făcut vizită la un restaurant McDonald's.

Selena Gomez a fost invitata lui James Corden, în cadrul emisiunii „Carpool Karaoke”. Artista a dorit să se abată pentru câteva minute de la formatul clasic al show-ului și a insistat ca prezentatorul să o însoțească într-un parc de distracții. Cei doi au avut parte de o experiență amuzantă și au cântat piesa „Come & Get It”, chiar într-un rollercoaster.

După plimbarea la înălțime, Selena a fost la fel de energică și a continuat să cânte, însă James nu a fost la fel de încântat de aventură.  Au băut împreună suc de ghimbir, preferatul cântăreței, și au fredonat - "Hands To Myself," "Kill Em With Kindness" și "Love You Like a Love Song".

James și Selena au făcut o vizită  și la McDonald's, unde angajatele au reacționat precum niște fane înrăite, atunci când au văzut-o pe artistă.

Spre finalul călătoriei, prezentatorul și-a făcut curaj și a întrebat-o pe Gomez de ce nu pot intra și bărbați în gașca de fete a lui Taylor Swift, iar cântăreața i-a oferit următorul răspuns:

„Cred că in industria muzicală, femeile ar trebui să își folosească mai mult senzualitatea! Găsește-mi un iubit și apoi mai vorbim despre asta!” a spus Selena Gomez.

În cele din urmă, cântăreața a recunoscut că își dorește un prieten, dar în același timp vrea să se și distreze.

James Corden i-a avut ca invitați recenți în emisiunea sa și pe membrii trupei Red Hot Chilli Peppers, care au renunțat pentru o piesă la tricouri, cântând topless, spre încântarea și amuzamentul telespectatorilor.

Citește mai multe despre James CordenSelena Gomez
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gary Barlow caută tineri talentați pentru un musical Take That

Gary Barlow vrea să readucă la viață magia trupei Take That, printr-un musical bazat pe discografia formației. Începând cu anul...

Închide