Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Selena Gomez și James Corden au cântat într-un rollercoaster - VIDEO

Selena Gomez a dorit să adauge o notă de originalitate celui mai recent episod de Carpool Karaoke și l-a invitat pe James Corden într-un parc de distracții. Cei doi au cântat la înălțime, chiar dintr-un rollercoaster, iar apoi au făcut vizită la un restaurant McDonald's.

Publicat

pe

Selena Gomez a fost invitata lui James Corden, în cadrul emisiunii „Carpool Karaoke”. Artista a dorit să se abată pentru câteva minute de la formatul clasic al show-ului și a insistat ca prezentatorul să o însoțească într-un parc de distracții. Cei doi au avut parte de o experiență amuzantă și au cântat piesa „Come & Get It”, chiar într-un rollercoaster.

După plimbarea la înălțime, Selena a fost la fel de energică și a continuat să cânte, însă James nu a fost la fel de încântat de aventură.  Au băut împreună suc de ghimbir, preferatul cântăreței, și au fredonat - "Hands To Myself," "Kill Em With Kindness" și "Love You Like a Love Song".

James și Selena au făcut o vizită  și la McDonald's, unde angajatele au reacționat precum niște fane înrăite, atunci când au văzut-o pe artistă.

Spre finalul călătoriei, prezentatorul și-a făcut curaj și a întrebat-o pe Gomez de ce nu pot intra și bărbați în gașca de fete a lui Taylor Swift, iar cântăreața i-a oferit următorul răspuns:

„Cred că in industria muzicală, femeile ar trebui să își folosească mai mult senzualitatea! Găsește-mi un iubit și apoi mai vorbim despre asta!” a spus Selena Gomez.

În cele din urmă, cântăreața a recunoscut că își dorește un prieten, dar în același timp vrea să se și distreze.

James Corden i-a avut ca invitați recenți în emisiunea sa și pe membrii trupei Red Hot Chilli Peppers, care au renunțat pentru o piesă la tricouri, cântând topless, spre încântarea și amuzamentul telespectatorilor.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Selena Gomez a lansat EP-ul "Revelacion", primul său material discografic în spaniolă

Selena Gomez a lansat primele piese după aproape un an, sub forma unui EP intitulat "Revelacion". Ce face acest material special e faptul că el este cântat în limba spaniolă în întregime, o premieră pentru artistă. Include 7 melodii, dintre care se remarcă în special colaborarea cu DJ Snake "Selfish Love". Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Coperta EP Selena Gomez Revelacion
Coperta EP Selena Gomez Revelacion │ FOTO: Selena Gomez

Selena Gomez a fost iniţial cunoscută pentru cele 3 albume lansate cu trupa The Scenes, apoi a început cariera solo, lansând albumele "Stars Dance" (2013), "Revival" (2015) şi "Rare" (2020). EP-ul "Revelacion" este primul său material discografic cu piese numai în limba spaniolă şi include 7 melodii. De pe acest disc s-au mai auzit până acum 2 single-uri, "Baila Conmigo" şi "De una Vez". Artista şi-a dorit întotdeauna să ofere un tribut moştenirii sale şi să lanseze un album în spaniolă.

Piesa "De Una Vez" este primul track în această limbă care ajunge pe primul loc în iTunes Song Chart la nivel global.

Iată ce a declarat Selena într-un interviu Apple Music Beats:

Am vrut să fac asta de zece ani, să lucrez la un proiect spaniol, pentru că sunt atât de mândră de moștenirea mea și pur și simplu am simțit că vreau să se întâmple asta. Şi s-a întâmplat şi simt că este momentul perfect pentru aşa ceva. Cu toată diviziunea din lume, e ceva în muzica Latino care face oamenii să simtă lucruri, ştiţi ce vreau să zic?

Selena a lucrat zilnic cu un profesor de limba spaniolă pentru a îşi perfecţiona pronunţia şi fluenţa. Artista se temea să nu folosească o spaniolă imperfectă şi îşi aminteşte o copilărie în care părinţii vorbeau doar despre secrete în spaniolă. Tânăra Selena nu înţelegea chiar tot ce ziceau, nestăpânind această limbă.

"Selfish Love" este a doua colaborare între Selena şi DJ Snake, cei doi lansând mega hitul "Taki Taki" cu 3 ani în urmă. Acel release a strâns peste 2 miliarde de vizualizări şi 1 miliard de stream-uri pe Spotify. Selena Gomez este cunoscută ca un personaj reprezentativ pentru producţii Disney, fiind activă ca actriţă şi cântăreaţă din anul 2002. Colaborează cu multiple organizaţii nonguvernamentale pentru cauze caritabile, inclusiv cu UNICEF.

Citește în continuare

Trending