Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Selena Gomez și James Corden au cântat într-un rollercoaster - VIDEO

Selena Gomez a dorit să adauge o notă de originalitate celui mai recent episod de Carpool Karaoke și l-a invitat pe James Corden într-un parc de distracții. Cei doi au cântat la înălțime, chiar dintr-un rollercoaster, iar apoi au făcut vizită la un restaurant McDonald's.

Selena Gomez a fost invitata lui James Corden, în cadrul emisiunii „Carpool Karaoke”. Artista a dorit să se abată pentru câteva minute de la formatul clasic al show-ului și a insistat ca prezentatorul să o însoțească într-un parc de distracții. Cei doi au avut parte de o experiență amuzantă și au cântat piesa „Come & Get It”, chiar într-un rollercoaster.

După plimbarea la înălțime, Selena a fost la fel de energică și a continuat să cânte, însă James nu a fost la fel de încântat de aventură.  Au băut împreună suc de ghimbir, preferatul cântăreței, și au fredonat - "Hands To Myself," "Kill Em With Kindness" și "Love You Like a Love Song".

James și Selena au făcut o vizită  și la McDonald's, unde angajatele au reacționat precum niște fane înrăite, atunci când au văzut-o pe artistă.

Spre finalul călătoriei, prezentatorul și-a făcut curaj și a întrebat-o pe Gomez de ce nu pot intra și bărbați în gașca de fete a lui Taylor Swift, iar cântăreața i-a oferit următorul răspuns:

„Cred că in industria muzicală, femeile ar trebui să își folosească mai mult senzualitatea! Găsește-mi un iubit și apoi mai vorbim despre asta!” a spus Selena Gomez.

În cele din urmă, cântăreața a recunoscut că își dorește un prieten, dar în același timp vrea să se și distreze.

James Corden i-a avut ca invitați recenți în emisiunea sa și pe membrii trupei Red Hot Chilli Peppers, care au renunțat pentru o piesă la tricouri, cântând topless, spre încântarea și amuzamentul telespectatorilor.

Citește mai multe despre James CordenSelena Gomez
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gary Barlow caută tineri talentați pentru un musical Take That

Gary Barlow vrea să readucă la viață magia trupei Take That, printr-un musical bazat pe discografia formației. Începând cu anul...

Închide