Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Rihanna lansează "Sledgehammer", piesă inclusă pe coloana sonoră a filmului "Star Trek Beyond" - AUDIO

În cel mai recent trailer al noului film "Star Trek Beyond", o putem asculta pe Rihanna, interpretând piesa "Sledgehammer", compusă de Sia.

Urmărește-ne pe

Rihanna interpretează piesa "Sledgehammer",  în cel mai recent trailer al  noului film "Star Trek Beyond", care va avea premiera pe 22 iulie 2016. Piesa a fost compusă de Sia şi va fi inclusă pe coloana sonoră a productiei cinematografice.

În noul film din seria Star Trek îi veti putea urmări pe Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho şi regretatul actor Anton Yelchin.

"Star Trek Beyond" este o continuare a filmului "Stark Trek Into Darkness", din 2013, iar de data aceasta misiunea  celor de la bordul navei USS Enterprise este aceea de a lupta împotriva unei invazii de extratereştri.

În prezent Rihanna se află în UK, sustinând o serie de concerte la Londra, Coventry, Glasgow şi Manchester, toate incluse în turneul "Anti World Tour". Cântăreaţa va concerta pentru prima oară în România pe 14 august 2016, în Piața Constituției.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Rihanna
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu RIHANNA

album-rihanna-antialbum-rihanna-good-girl-gone-badalbum-rihanna-a-girl-like-mealbum-rihanna-loud-tour-live-o2album-rihanna-unapologetic

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mariza susține un nou concert la București în noiembrie 2016

Mariza va concerta din nou în România. Îndrăgita interpretă de muzică fado revine la București pe 19 noiembrie 2016, pentru...

Închide