Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Rihanna a lansat single-ul "Nothing Is Promised" - AUDIO

După succesul înregistrat cu piesa "Pour It Up", compusă de Mike Will Made It, Rihanna colaborează din nou cu rapperul, iar de această dată cei doi artişti au lansat împreună single-ul "Nothing is promised".

Rihanna

Rihanna a lansat single-ul "Nothing Is Promised", înregistrat în colaborare cu Mike Will Made It. Un teaser de 30 de secunde al piesei a fost publicat pe 2 iunie, pe contul de instagram al rapperului, care a menţionat că piesa "Nothing Is Promised" va fi inclusă pe viitorul său album "Ransom 2".

Mike Will Made It este un rapper şi producător american, care a compus piese pentru Rihanna - "Pour It Up", Miley Cyrus - "We Can't Stop", Lil Wayne - "Love Me" şi Beyonce - "Formation".

Rihanna a colaborat recent cu Calvin Harris, alături de care a lansat piesa "This Is What You Came For", al doilea single înregistrat de cei doi, după hitul "We Found Love" din 2011.

Rihanna se află acum în turneu, în America de Nord, promovând cel mai recent album al său - ANTI, iar pentru vara aceasta, artista are programate o serie de concerte în Europa. Cântăreaţa va concerta pentru prima oară în România pe 14 august 2016, în Piața Constituției.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Rihanna
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu RIHANNA

album-rihanna-antialbum-rihanna-good-girl-gone-badalbum-rihanna-a-girl-like-mealbum-rihanna-loud-tour-live-o2album-rihanna-unapologetic

Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mesajul lui Johnny Depp înaintea concertului Hollywood Vampires - VIDEO

Johnny Depp a înregistrat un mesaj video înaintea concertului Hollywood Vampires de la București. Actorul va concerta la Romexpo pe...

Închide