Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Carpool Karaoke cu Red Hot Chili Peppers și James Corden la bustul gol - VIDEO

Trupa Red Hot Chili Peppers a fost invitată la ”Carpool Karaoke”, deja cunoscuta serie de interviuri atipice inițiată de realizatorul TV britanic James Corden. Cu acest prilej, Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith și Josh Klinghoffer au povestit despre cea mai rock and roll experiență trăită până acum, fredonând pe parcurs hituri Red Hot Chili Peppers. Pentru o mai bună autenticitate a interpretării, Anthony, Flea și James au renunțat pentru o piesă la tricouri, cântând topless, spre încântarea și amuzamentul telespectatorilor.
Red Hot Chili Peppers la Carpool Karaoke

Red Hot Chili Peppers la Carpool Karaoke

Membrii formației Red Hot Chili Peppers au fost invitații speciali ai lui James Corden în cadrul seriei Carpool Karaoke. Așa cum era de așteptat, discuția a fost presărată de momente picante și haioase, la final James declarându-se încântat că și-a întâlnit idolii, în ciuda preconcepției generale conform căreia o astfel de oportunitate este un prilej de a fi dezamăgit.

În cele 15 minute și jumătate de interviu/fredonat refrene ale hiturilor Red Hot Chili Peppers, James discută cu trupa despre cea mai rock and roll experiență trăită de membrii formației până acum, precum și despre acel moment ciudat și totodată inedit din viața solistului Anthony Kiedis în care nimeni alta decât Cher i-a fost dădacă. Tot în clipul de mai jos îi puteți vedea pe Anthony, Flea și James cântând la bustul gol ”The Zephyr Song”.

VIDEO: Red Hot Chili Peppers la Carpool Karaoke

Red Hot Chili Peppers va lansa în curând un nou album de studio. Intitulat „The Getaway”, discul va fi pus în vânzare pe 17 iunie, la 5 ani distanță de albumul precedent, ”I'm with You” (2011).

Noul material conține 13 piese, la care Red Hot Chili Peppers a lucrat pe partea de mixare cu Nigel Godrich, un cunoscut și apreciat producător britanic. Acesta a produs nu mai puțin de 7 albume de studio pentru Radiohead, colaborând și cu U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. și Beck. Pe partea de producție a discului, RHCP a apelat la Danger Mouse, care a lucrat recent și cu Adele la albumul ”25”.

Cel mai recent single dezvăluit de pe albumul „The Getaway” se numește ”We Turn Red”. Prima piesă de pe disc dată publicității a fost "Dark Necessities", aceasta fiind fredonată și în clipul Carpool Karaoke.

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne și fiul său vor avea un reality show

Ozzy Osbourne și fiul său, Jack vor apărea într-un reality show, „Ozzy & Jack's World Detour”, care va avea premiera...

Închide