Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Carpool Karaoke cu Red Hot Chili Peppers și James Corden la bustul gol - VIDEO

Trupa Red Hot Chili Peppers a fost invitată la ”Carpool Karaoke”, deja cunoscuta serie de interviuri atipice inițiată de realizatorul TV britanic James Corden. Cu acest prilej, Anthony Kiedis, Flea, Chad Smith și Josh Klinghoffer au povestit despre cea mai rock and roll experiență trăită până acum, fredonând pe parcurs hituri Red Hot Chili Peppers. Pentru o mai bună autenticitate a interpretării, Anthony, Flea și James au renunțat pentru o piesă la tricouri, cântând topless, spre încântarea și amuzamentul telespectatorilor.

Publicat

pe

Red Hot Chili Peppers la Carpool Karaoke
Red Hot Chili Peppers la Carpool Karaoke

Membrii formației Red Hot Chili Peppers au fost invitații speciali ai lui James Corden în cadrul seriei Carpool Karaoke. Așa cum era de așteptat, discuția a fost presărată de momente picante și haioase, la final James declarându-se încântat că și-a întâlnit idolii, în ciuda preconcepției generale conform căreia o astfel de oportunitate este un prilej de a fi dezamăgit.

În cele 15 minute și jumătate de interviu/fredonat refrene ale hiturilor Red Hot Chili Peppers, James discută cu trupa despre cea mai rock and roll experiență trăită de membrii formației până acum, precum și despre acel moment ciudat și totodată inedit din viața solistului Anthony Kiedis în care nimeni alta decât Cher i-a fost dădacă. Tot în clipul de mai jos îi puteți vedea pe Anthony, Flea și James cântând la bustul gol ”The Zephyr Song”.

VIDEO: Red Hot Chili Peppers la Carpool Karaoke

Red Hot Chili Peppers va lansa în curând un nou album de studio. Intitulat „The Getaway”, discul va fi pus în vânzare pe 17 iunie, la 5 ani distanță de albumul precedent, ”I'm with You” (2011).

Noul material conține 13 piese, la care Red Hot Chili Peppers a lucrat pe partea de mixare cu Nigel Godrich, un cunoscut și apreciat producător britanic. Acesta a produs nu mai puțin de 7 albume de studio pentru Radiohead, colaborând și cu U2, Paul McCartney, Travis, R.E.M. și Beck. Pe partea de producție a discului, RHCP a apelat la Danger Mouse, care a lucrat recent și cu Adele la albumul ”25”.

Cel mai recent single dezvăluit de pe albumul „The Getaway” se numește ”We Turn Red”. Prima piesă de pe disc dată publicității a fost "Dark Necessities", aceasta fiind fredonată și în clipul Carpool Karaoke.

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Trupa Red Hot Chili Peppers are un nou album aproape finalizat, care "va suna, cu siguranță, diferit"

Red Hot Chili Peppers se apropie de finalizarea celui de-al 12-lea album de studio. Materialul a fost înregistrat într-o nouă componență, cu John Frusciante revenit în rolul de chitarist.

Publicat

pe

Anthony Kiedis, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)
Anthony Kiedis, RHCP în concert pe 31 august la Arena Națională (foto: Alex Chelba)

Membrii trupei Red Hot Chili Peppers au profitat din plin de reîntoarcerea lui John Frusciante și au înregistrat un nou album. Toboșarul Chad Smith a povestit într-un interviu pentru Rolling Stone despre felul în care activitatea lor a fost reluată cu "naturalețe deplină", Fruciante fiind complet dedicat procesului creativ.

"(John) E atât de prezent. Lucrează la capacitate maximă. Cu toții lucrăm așa, dar el a revenit cu toate mixajele sale și magia pe care o aduce atunci când face muzică", a notat Smith.

Chad Smith despre noul album RHCP: "O să sune ca rezultatul unei munci de echipă, pentru că avem o chimie specială între noi"

Noul album RHCP este pe punctul de a fi finalizat, sound-ul urmând să evolueze, așa cum e și firesc. Potrivit toboșarului, trupa nu se focalizează pe intentia de a depăși succesul celorlalte albume, ci pe a scrie muzică relevantă pentru ceea ce trăiesc în prezent.

"Toate albumele noastre sunt pur și simplu instantanee foarte bune ale perioadei de timp în care ne aflam atunci. Nu poți să mergi pe ideea: <<Oh, Doamne, sper să fie la fel de bun ca...>>. Pentru că atunci începi să ai preconcepții despre ce ți-ai dori să scrii.

E adevărat, John nu a mai făcut parte din trupă de zece ani. Asta e o perioadă lungă de timp. Așa că va suna, cu siguranță, diferit, dar o să sune ca rezultatul unei munci de echipă, pentru că avem o chimie specială între noi. Sună ca Red Hot Chili Peppers, dar e diferit și nou, iar pentru mine asta e grozav...Ne place mult ce a ieșit și suntem mândri de rezultat și asta contează în primul rând."

Trupa nu a anunțat încă data apariției acestui viitor album, dar se preconizează o lansare în prima parte a anului 2022. RHCP va pleca într-un uriaș turneu la mijlocul anului viitor, așa încât discul ar trebui să apară înaintea lunii iunie, când este programat să debuteze Global Stadium Tour.

 

Citește în continuare

Trending