Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Program şi reguli de acces pentru concertul Maroon 5 din Piaţa Constituţiei

Pe 5 iunie, în Piaţa Constituţiei, va avea loc primul concert în România al trupei Maroon 5. Înaintea evenimentului, publicul este invitat să consulte programul și regulile de acces la concert.

Publicat

pe

Maroon 5
Maroon 5

Aflată pentru prima dată în România, trupa Maroon 5 promite un concert pe măsura aşteptărilor fanilor, duminică 5 iunie, în Piaţa Constituţiei. În deschiderea show-ului Maroon 5, vom avea parte de prestaţiile unora dintre cei mai apreciaţi artişti români: Antonia şi Les Elephants Bizarres, care vor cânta după ora 17:30.

Lista obiectelor interzise cuprinde: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.

În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu este permis. Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.

Accesul cu alimente şi băuturi din afara locaţiei nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziţiona băuturi răcoritoare şi gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziţionate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta locaţiei.

Porțile se deschid la ora 17.00. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Pentru confortul participanţilor la concert şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare. Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor şi intrarea Coşbuc.

Pentru ca traficul din zonă să nu perturbe accesul la concert, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 5 iunie 2016

Maroon 5

Loc
Piața Constituției
Comentează

Trending