Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Queen + Adam Lambert în Piața Constituției - Program, reguli de acces, restricții de circulație

QUEEN și Adam Lambert vor concerta în 2016 pentru prima oară în România. Hiturile trupei vor putea fi ascultate la București, în Piața Constituției, pe 21 iunie. Înainte de concert, organizatorii transmit publicului toate informațiile necesare unui acces fluid, oferind programul, harta locației și detalii privind restricțiile rutiere.

Publicat

pe

Adam Lambert și Brian May │ FOTO: JEFF ELBEL

Programul concertului:

 • Accesul în zona de eveniment va fi permis începand cu ora 16:00, iar publicul este rugat să vină din timp pentru a evita aglomeratia.
 • În deschiderea show-ului Queen + Adam Lambert vor cânta trupele Electric Pyramid (UK), Jeremy? (Bulgaria) și Grimus (România). Primul concert din deschidere va fi al trupei Electric Pyramid, acesta fiind programat să înceapă la ora 17:50.
 • Trupa Queen, alături de Adam Lambert vor intra pe scenă la ora 21:00 și vor încânta fanii timp de doua ore cu hituri precum „Somebody to Love” „We Are The Champions” și „We Will Rock You”.
 • Concertul se va încheia în jurul orei 23:00.

Restricții de circulație:

 • În perioada 20 iunie 2016, ora 08:00 – 22 iunie 2016, ora 06:00, se va restricționa traficul rutier pe banda I de pe bd. Libertatii, adiacenta trotuarului Palatul Parlamentului, între breteaua Parchet General și breteaua Ministerul de Finanțe.
 • În perioada 21 iunie 2016, începand cu ora 08:00, până pe 22 iunie 2016, ora 06:00, se va închide circulația rutieră pe bd. Unirii, ambele sensuri, între bd. I.C. Brătianu și Piața Libertății și pe bd. Libertății, între Calea 13 Septembrie și bd. Natiunile Unite.

Rute ocolitore:

 • dinspre bd. Ghencea: prin Calea 13 Septembrie – bd. Tudor Vladimirescu – bd. George Cosbuc – bd. Regina Maria – Piața Unirii sau Calea 13 Septembrie – Str. Izvor – str. B.P. Hasdeu – bd. Vasile Pârvan – Str. Stirbei Voda;
 • dinspre Piața Alba Iulia: prin bd. Unirii – bd. I.C. Bratianu – Splaiul Independenței – Pod B.P. Hașdeu – str. B.P. Hasdeu – str. Izvor – Piața Arsenalului – Calea 13 Septembrie.

Accesul în spațiul destinat evenimentului:

 • Accesul se va face prin doua intrări: prin Bulevardul Libertății (intrarea dinspre Parcul Izvor) și prin Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie).
 • Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată.
 • Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supuna controlului corporal amanunțit la cererea agenților de securitate.
Harta acces în Piața Constituției la concertul Queen + Adam Lambert

Hartă acces în Piața Constituției la concertul Queen + Adam Lambert

Accesul copiilor:

 • Nu este recomandată prezența copiilor la eveniment, din cauza sunetului extrem de puternic, însă, dacă părinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid, indiferent de varsta.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu:

 • băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, bauturi sau mancare, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro
 • În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie

Jetoane pentru băuturi și mâncare:

 • În incinta Pietei Constituției spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă și gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locație, distribuite în toate zonele de concert.
 • În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumparate fie în aceeași seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:15, fie până la finalul lunii iunie, prin trimiterea unui mail pe adresa [email protected]

Bilete pentru concert:

 • Cei care nu și-au achiziționat încă bilete mai pot face acest lucru online și de la magazinele partenere. În acest moment mai sunt disponibile bilete pentru Tribuna, Golden Circle și Gazon A, la prețuri începând cu 220,50 lei plus taxe.
 • În ziua concertului vor mai putea fi cumpărate tichete la intrarea dinspre Parcul Izvor, în limita disponibilității.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 21 iunie 2016

QUEEN + Adam Lambert

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Legendarul album Queen "Greatest Hits" va fi relansat în noi variante

Cel mai bine vândut album din toate timpurile în Marea Britanie, "Greatest Hits" de la Queen se pregăteşte de o relansare. Originalul sosea în 1981 şi ocupă şi acum locul 3 în clasamentul pentru cea mai lungă poziţionare în topurile oficiale din UK. Colecţia va primi un remaker/remaster pentru a sărbători 40 de ani de la debutul său.

Publicat

pe

Coperta album Queen Greatest Hits
Coperta album Queen Greatest Hits │ FOTO: Queen

Sărbătorirea celor 40 de ani de la lansarea lui "Greatest Hits" coincide şi cu aniversarea a 50 de ani de la înfiinţarea formaţiei (de fapt 51 dacă e să fim stricţi). "Greatest Hits" este un album Queen lansat în 1981 şi care este primul şi singurul album care a vândut peste 6 milioane de unităţi în Marea Britanie. În acest moment este la cota de 6.75 milioane de unităţi, iar la nivel global a trecut de 25 de milioane de unităţi vândute. În Marea Britanie a petrecut peste 900 de săptămâni în topul celor mai bune albume. A fost premiat cu discul de platină de 22 de ori.

Şi lista de realizări continuă, deoarece Official Charts Company a premiat LP-ul drept "Cel mai popular album britanic din ultimii 60 de ani". Una din 4 gospodarii britanice deţine deja o copie a albumului, conform analizei. În urma lansării filmului "Bohemian Rhapsody" cu 3 ani în urmă, o nouă generaţie de fani Queen a început să apară, luând contact cu catalogul trupei şi cum se poate face asta mai bine decât începând cu un "Greatest Hits"?

O ediţie specială de CD cu o copertă inedită şi o casetă unică vor sosi global pe 2 iulie 2021. Noua versiune de "Greatest Hits" va veni într-o ediţie pentru colecţionari, care include un CD şi 4 casete color în ediţie limitată. CD-ul este semnat personal de către Brian May şi Roger Taylor, doar în cazul primelor 1000 de unităţi.

Pe aces disc se află piese precum "Bohemian Rhapsody", "We Are the Champions", "We Will Rock You", "Fat Bottomed Girls", "Another One Bites the Dust", "Crazy Little Thing to Called Love" şi "Somebody to Love". În 2020 Queen a realizat un parteneriat cu magazinele Target şi Walmart, pentru două viniluri exclusive şi separate "Greatest Hits", ambele de 180 de grame, cu două discuri incluse şi în variantele de culoare rubiniu şi alb.

În ultimele luni s-a vorbit intens despre piese noi Queen, alături de Adam Lambert, cu indicii din partea chitaristului Brian May. Grupul a lansat la început de an un joc video pentru mobil, Queen Rock Tour, permiţându-le fanilor să ia contact cu arene de concerte şi ţinute legendare ale artiştilor, cu un gameplay în stil Guitar Hero.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending