Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Ozzy Osbourne și fiul său vor avea un reality show

Ozzy Osbourne și fiul său, Jack vor apărea într-un reality show, „Ozzy & Jack's World Detour”, care va avea premiera pe 27 iulie. Cei doi vor călători împreună în jurul lumii, vor explora istoria din spatele unor locații foarte cunoscute de pe planetă, dar și altele mai puțin explorate.

Serialul „Ozzy & Jack's World Detour”, va conține zece episoade, cu durata de o oră, în care cei doi „tocilari” autoproclamați ai istoriei vor merge într-o călătorie tată-fiu pe care au așteptat-o de mulți ani. Nu vor fi însoțitori de drum, nici autocare de turneu și nici granițe. Vor avea doar o listă și locații istorice signifiante printre care Muntele Rushmore, Stonehenge, The Alamo, Roswell, The Jamestown Settlement și Sun Studios, o altă listă cu obiective fascinante și oameni despre care cei doi au citit.

Serialul este produs pentru History de T-Group Productions împreună cu Osbourne Media. Producătorii executivi sunt Jenny Daly, Jack Osbourne, R. Greg Johnston, Peter Glowski și Rob Lobl. Matt Ginsburg este producătorul executiv al canalului History.

Ozzy s-a întors în noiembrie la San Atonio, Texas în cadrul unui program pentru History ca să își ceară scuze pentru că s-a ușurat pe Alamo Cenotaph în 1982. A mai fost văzut și pe lângă Roswell, New Mexico, unde a vizita împreună cu Jack, Muzeul International UFO și au călătorit spre Cuba, unde au stat aproape o săptămână.

„N-am nicio idee despre ce s-a întâmplat după Al Doilea Război Mondial. Eu m-am născut la câțiva ani după perioada asta. Știu destul de multe despre Al Doilea Război Mondial și Hitler și naziști și restul, dar nimic de dinainte sau de după. Așa că, vom merge la Muntele Rushmore, la silozurile abandonate și multe altele. Este destul de educativ pentru mine.”, declară Ozzy pentru The Pulse of Radio

Pe partea muzicală, Ozzy a terminat recent o parte din Turneul American de adio Black Sabbath și, acum, este headliner la festivalurile europene împreună cu trupa.

 

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Red Hot Chili Peppers - We Turn Red - AUDIO

Red Hot Chili Peppers a lansat un nou single, „We Turn Red” extras de pe al 11-lea album, „The Getaway”...

Închide