Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ozzy Osbourne și fiul său vor avea un reality show

Ozzy Osbourne și fiul său, Jack vor apărea într-un reality show, „Ozzy & Jack's World Detour”, care va avea premiera pe 27 iulie. Cei doi vor călători împreună în jurul lumii, vor explora istoria din spatele unor locații foarte cunoscute de pe planetă, dar și altele mai puțin explorate.

Publicat

pe

Serialul „Ozzy & Jack's World Detour”, va conține zece episoade, cu durata de o oră, în care cei doi „tocilari” autoproclamați ai istoriei vor merge într-o călătorie tată-fiu pe care au așteptat-o de mulți ani. Nu vor fi însoțitori de drum, nici autocare de turneu și nici granițe. Vor avea doar o listă și locații istorice signifiante printre care Muntele Rushmore, Stonehenge, The Alamo, Roswell, The Jamestown Settlement și Sun Studios, o altă listă cu obiective fascinante și oameni despre care cei doi au citit.

Serialul este produs pentru History de T-Group Productions împreună cu Osbourne Media. Producătorii executivi sunt Jenny Daly, Jack Osbourne, R. Greg Johnston, Peter Glowski și Rob Lobl. Matt Ginsburg este producătorul executiv al canalului History.

Ozzy s-a întors în noiembrie la San Atonio, Texas în cadrul unui program pentru History ca să își ceară scuze pentru că s-a ușurat pe Alamo Cenotaph în 1982. A mai fost văzut și pe lângă Roswell, New Mexico, unde a vizita împreună cu Jack, Muzeul International UFO și au călătorit spre Cuba, unde au stat aproape o săptămână.

„N-am nicio idee despre ce s-a întâmplat după Al Doilea Război Mondial. Eu m-am născut la câțiva ani după perioada asta. Știu destul de multe despre Al Doilea Război Mondial și Hitler și naziști și restul, dar nimic de dinainte sau de după. Așa că, vom merge la Muntele Rushmore, la silozurile abandonate și multe altele. Este destul de educativ pentru mine.”, declară Ozzy pentru The Pulse of Radio

Pe partea muzicală, Ozzy a terminat recent o parte din Turneul American de adio Black Sabbath și, acum, este headliner la festivalurile europene împreună cu trupa.

 

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și alți muzicieni vor apărea într-un nou documentar

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și mai multe celebrități apar în noul documentar "Rockfield: The Studio on the Farm", ce va fi lansat pe 14 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne
Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne

Printr-o suită de imagini de arhivă, documentarul va spune povestea faimosului studio de înregistrări din Țara Galilor. De-a lungul anilor, trupe importante din Marea Britanie, cum ar fi Black Sabbath, Queen, Oasis și Coldplay, au înregistrat la Rockfield, înființat acum aproape 60 de ani.

Osbourne, Plant, Gallagher și Chris Martin (Coldplay) sunt intervievați, reflectând asupra experienței lor la Rockfield. Documentarul este regizat de Hannah Berryman și a fost deja prezentat la SXSW și la alte festivaluri de film. Compania Abramorama a câștigat drepturile de distribuție a filmului și îl va lansa direct către consumator înainte de a ajunge pe alte platforme digitale.

"Dintr-un anumit punct de vedere, filmul este despre dinamica trupelor și profunzimea înregistrărilor de acel tip, ceea ce, cu tehnologia de astăzi, este în declin. Această intensitate aproape a despărțit unele trupe, dar a și produs piese care au rezistat testului timpului și publicul poate auzi tot ce s-a întâmplat la această fermă izolată", a declarat regizoarea Hannah Berryman.

https://www.instagram.com/p/CCyrdt_gXYJ/

Studioul Rockfield este cunoscut mai ales pentru fermele sale și a fost înființat de doi frați, Kingsley și Charles Ward, care visau să facă muzică în timp ce mulgeau vacile. Într-un final, cei doi au transformat ferma familiei într-un studio funcțional, iar locația rurală și izolată i-a cucerit pe artiștii care căutau un mediu de lucru liniștitor.

Trailer "Rockfield: The Studio on the Farm":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending