Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Ozzy Osbourne și fiul său vor avea un reality show

Ozzy Osbourne și fiul său, Jack vor apărea într-un reality show, „Ozzy & Jack's World Detour”, care va avea premiera pe 27 iulie. Cei doi vor călători împreună în jurul lumii, vor explora istoria din spatele unor locații foarte cunoscute de pe planetă, dar și altele mai puțin explorate.

Publicat

pe

Serialul „Ozzy & Jack's World Detour”, va conține zece episoade, cu durata de o oră, în care cei doi „tocilari” autoproclamați ai istoriei vor merge într-o călătorie tată-fiu pe care au așteptat-o de mulți ani. Nu vor fi însoțitori de drum, nici autocare de turneu și nici granițe. Vor avea doar o listă și locații istorice signifiante printre care Muntele Rushmore, Stonehenge, The Alamo, Roswell, The Jamestown Settlement și Sun Studios, o altă listă cu obiective fascinante și oameni despre care cei doi au citit.

Serialul este produs pentru History de T-Group Productions împreună cu Osbourne Media. Producătorii executivi sunt Jenny Daly, Jack Osbourne, R. Greg Johnston, Peter Glowski și Rob Lobl. Matt Ginsburg este producătorul executiv al canalului History.

Ozzy s-a întors în noiembrie la San Atonio, Texas în cadrul unui program pentru History ca să își ceară scuze pentru că s-a ușurat pe Alamo Cenotaph în 1982. A mai fost văzut și pe lângă Roswell, New Mexico, unde a vizita împreună cu Jack, Muzeul International UFO și au călătorit spre Cuba, unde au stat aproape o săptămână.

„N-am nicio idee despre ce s-a întâmplat după Al Doilea Război Mondial. Eu m-am născut la câțiva ani după perioada asta. Știu destul de multe despre Al Doilea Război Mondial și Hitler și naziști și restul, dar nimic de dinainte sau de după. Așa că, vom merge la Muntele Rushmore, la silozurile abandonate și multe altele. Este destul de educativ pentru mine.”, declară Ozzy pentru The Pulse of Radio

Pe partea muzicală, Ozzy a terminat recent o parte din Turneul American de adio Black Sabbath și, acum, este headliner la festivalurile europene împreună cu trupa.

 

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Ozzy Osbourne oferă detalii despre noul său album: apariţii ale lui Eric Clapton, Zakk Wylde

Ozzy Osbourne a oferit în prima zi din octombrie detalii despre un nou album, în cadrul emisiunii "Ozzy Speaks" de la SiriusXM. Staţia la care activează Howard Stern a oferit detalii în premieră cu privire la viitorul material discografic al lui Ozzy, care va include o sumă de colaborări cu nume mari.

Publicat

pe

Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man
Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary Man │ FOTO: Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne a discutat cu Billy Morison, alături de care găzduieşte show-ul radio "Ozzy Speaks" despre planurile sale de viitor. Cei doi au vorbit despre colaborările cu Post Malone şi Elton John pe piesele de pe ultimul album, "Ordinary Man", lansat în 2020. La noul album "Prinţul Întunericului" va lucra din nou cu producătorul Andrew Watt, pe care l-a cunoscut prin colaborarea cu Post Malone.

Watt i-a dat de altfel şi poftă de viaţă şi de lucru veteranului rocker şi a fost scânteia din spatele ultimului disc. În ce priveşte viitorul material, pe el vor apărea Jeff Beck, Eric Clapton, Tony Iommi şi Zakk Wylde, acesta din urmă colaborând cu Ozzy timp de mai bine de 3 decenii şi făcând parte din toate proiectele sale muzicale.

Iată ce a declarat Ozzy:

Când vine vorba de colaborare cu alţi muzicieni, trebuie doar să scrii piesa şi apoi îi rogi să cânte ceea ce le dai. Partea bună e că este interesant să lucrezi cu altă persoană. Partea rea e că dacă nu funcţionează nu poţi să renunţi la melodie pentru că se va supăra colaboratorul.

Ozzy a amintit şi că a primit deja versuri de la Eric Clapton, unele care fac aluzie la Mântuitor şi că nu era sigur despre această abordare. Totuşi a fost plăcut impresionat de solo-ul primit de la chitarist. În primăvara lui 2021 solistul Black Sabbath a spus într-un interviu cu Metal Hammer că el şi Andrew finalizaseră 15 piese pentru următorul LP de studio şi că avea acelaşi timp şi metodă de producţie.

Watt a luat legătura cu Osbourne după ce a cunoscut-o e fiica sa, Kelly la petrecerea unui prieten. Acolo s-a născut şi ideea unei colaborări cu Post Malone, care avea să devină piesa "Take What You Want", inclusă pe albumul "Hollywood's Bleeding" al rapperului. Posty avea să îi întoarcă favoarea rockerului, apărând pe o piesă de pe albumul său din 2020 numită "It's a Raid". Pe acel album a cântat la chitară Andrew Watt, la bas Duff McKagan de la Guns N' Roses şi la tobe Chad Smith de la Red Hot Chili Peppers.

De această dată la bas contribuie Robert Trujillo de la Metallica, iar Taylor Hawkins de la Foo Fighters a contribuit cu track-uri care sunt inspirate de modul în care cânta Ozzy în anii '80, el fiind un mare fan al acelui stil.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending