Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Ozzy Osbourne îşi va continua cariera solo, după turneul de retragere al trupei Black Sabbath

Ozzy Osbourne vrea să îşi continue cariera, chiar dacă o parte dintre colegii săi din trupa Black Sabbath vor să se retragă. Artistul a declarat că nu va renunta la proiectele sale muzicale, după încheierea turneului de adio al formatiei rock.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne a recunoscut că turneul de retragere al trupei Black Sabbath este pe sfârşite, iar acest lucru îl întristează, pentru că şi-ar fi dorit să mai cânte alături de formatie.

Solistul ar fi dorit să extindă calendarul turneului, însă nu a putut să îl convingă pe chitaristul Tony Iommi să sustină mai multe concerte, înafara celor 80 prevăzute în contract.

"Tony este de acord să ducem la capăt cele 80 de concerte, şi aşa vom face! Este de ajuns, dar nu m-ar fi deranjat să prelungim turneul cu încă două-trei show-uri. Sunt multi oameni care vor să ne vadă, dar nu cred că vom reuşi să le facem pe plac." a declarat Ozzy Osbourne.

Deşi trupa Black Sabbath se va retrage după încheierea turneului "The End", Ozzy Osbourne a afirmat că îşi va continua cariera, deoarece el şi sotia sa, Sharon Osbourne, au alte planuri.

"Nu sunt eu cel care vrea să se retragă, ci Black Sabbath. Eu îmi voi continua proiectele muzicale personale. Sotia mea se pricepe să îmi ofere informatiile partial, dar măcar stie un lucru... că nu renunt aşa usor!" a spus Ozzy Osbourne.

Black Sabbath va mai sustine concerte la:

  • Manchester Arena (22 Ianuarie)
  • Glasgow SSE Hydro (24)
  • Leeds First Direct Arena (26)
  • London O2 (29, 31)
  • Birmingham Genting Arena (2,4 Februarie)

Citește mai multe despre Black SabbathOzzy Osbourne
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Barry Gibb, fostul membru al trupei Bee Gees, lansează un album solo

Barry Gibb, ultimul membru rămas în viată al trupei Bee Gees, se pregăteşte să revină în atentia fanilor. Artistul va...

Închide