Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Ozzy Osbourne îşi va continua cariera solo, după turneul de retragere al trupei Black Sabbath

Ozzy Osbourne vrea să îşi continue cariera, chiar dacă o parte dintre colegii săi din trupa Black Sabbath vor să se retragă. Artistul a declarat că nu va renunta la proiectele sale muzicale, după încheierea turneului de adio al formatiei rock.
Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

Urmărește-ne pe

Ozzy Osbourne a recunoscut că turneul de retragere al trupei Black Sabbath este pe sfârşite, iar acest lucru îl întristează, pentru că şi-ar fi dorit să mai cânte alături de formatie.

Solistul ar fi dorit să extindă calendarul turneului, însă nu a putut să îl convingă pe chitaristul Tony Iommi să sustină mai multe concerte, înafara celor 80 prevăzute în contract.

"Tony este de acord să ducem la capăt cele 80 de concerte, şi aşa vom face! Este de ajuns, dar nu m-ar fi deranjat să prelungim turneul cu încă două-trei show-uri. Sunt multi oameni care vor să ne vadă, dar nu cred că vom reuşi să le facem pe plac." a declarat Ozzy Osbourne.

Deşi trupa Black Sabbath se va retrage după încheierea turneului "The End", Ozzy Osbourne a afirmat că îşi va continua cariera, deoarece el şi sotia sa, Sharon Osbourne, au alte planuri.

"Nu sunt eu cel care vrea să se retragă, ci Black Sabbath. Eu îmi voi continua proiectele muzicale personale. Sotia mea se pricepe să îmi ofere informatiile partial, dar măcar stie un lucru... că nu renunt aşa usor!" a spus Ozzy Osbourne.

Black Sabbath va mai sustine concerte la:

  • Manchester Arena (22 Ianuarie)
  • Glasgow SSE Hydro (24)
  • Leeds First Direct Arena (26)
  • London O2 (29, 31)
  • Birmingham Genting Arena (2,4 Februarie)

Citește mai multe despre Black SabbathOzzy Osbourne
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Barry Gibb, fostul membru al trupei Bee Gees, lansează un album solo

Barry Gibb, ultimul membru rămas în viată al trupei Bee Gees, se pregăteşte să revină în atentia fanilor. Artistul va...

Închide