Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ozzy Osbourne îşi va continua cariera solo, după turneul de retragere al trupei Black Sabbath

Ozzy Osbourne vrea să îşi continue cariera, chiar dacă o parte dintre colegii săi din trupa Black Sabbath vor să se retragă. Artistul a declarat că nu va renunta la proiectele sale muzicale, după încheierea turneului de adio al formatiei rock.

Publicat

pe

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne │ FOTO: www.facebook.com

Ozzy Osbourne a recunoscut că turneul de retragere al trupei Black Sabbath este pe sfârşite, iar acest lucru îl întristează, pentru că şi-ar fi dorit să mai cânte alături de formatie.

Solistul ar fi dorit să extindă calendarul turneului, însă nu a putut să îl convingă pe chitaristul Tony Iommi să sustină mai multe concerte, înafara celor 80 prevăzute în contract.

"Tony este de acord să ducem la capăt cele 80 de concerte, şi aşa vom face! Este de ajuns, dar nu m-ar fi deranjat să prelungim turneul cu încă două-trei show-uri. Sunt multi oameni care vor să ne vadă, dar nu cred că vom reuşi să le facem pe plac." a declarat Ozzy Osbourne.

Deşi trupa Black Sabbath se va retrage după încheierea turneului "The End", Ozzy Osbourne a afirmat că îşi va continua cariera, deoarece el şi sotia sa, Sharon Osbourne, au alte planuri.

"Nu sunt eu cel care vrea să se retragă, ci Black Sabbath. Eu îmi voi continua proiectele muzicale personale. Sotia mea se pricepe să îmi ofere informatiile partial, dar măcar stie un lucru... că nu renunt aşa usor!" a spus Ozzy Osbourne.

Black Sabbath va mai sustine concerte la:

  • Manchester Arena (22 Ianuarie)
  • Glasgow SSE Hydro (24)
  • Leeds First Direct Arena (26)
  • London O2 (29, 31)
  • Birmingham Genting Arena (2,4 Februarie)

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și alți muzicieni vor apărea într-un nou documentar

Ozzy Osbourne, Robert Plant, Liam Gallagher și mai multe celebrități apar în noul documentar "Rockfield: The Studio on the Farm", ce va fi lansat pe 14 mai. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne
Robert Plant / Liam Gallagher / Ozzy Osbourne

Printr-o suită de imagini de arhivă, documentarul va spune povestea faimosului studio de înregistrări din Țara Galilor. De-a lungul anilor, trupe importante din Marea Britanie, cum ar fi Black Sabbath, Queen, Oasis și Coldplay, au înregistrat la Rockfield, înființat acum aproape 60 de ani.

Osbourne, Plant, Gallagher și Chris Martin (Coldplay) sunt intervievați, reflectând asupra experienței lor la Rockfield. Documentarul este regizat de Hannah Berryman și a fost deja prezentat la SXSW și la alte festivaluri de film. Compania Abramorama a câștigat drepturile de distribuție a filmului și îl va lansa direct către consumator înainte de a ajunge pe alte platforme digitale.

"Dintr-un anumit punct de vedere, filmul este despre dinamica trupelor și profunzimea înregistrărilor de acel tip, ceea ce, cu tehnologia de astăzi, este în declin. Această intensitate aproape a despărțit unele trupe, dar a și produs piese care au rezistat testului timpului și publicul poate auzi tot ce s-a întâmplat la această fermă izolată", a declarat regizoarea Hannah Berryman.

https://www.instagram.com/p/CCyrdt_gXYJ/

Studioul Rockfield este cunoscut mai ales pentru fermele sale și a fost înființat de doi frați, Kingsley și Charles Ward, care visau să facă muzică în timp ce mulgeau vacile. Într-un final, cei doi au transformat ferma familiei într-un studio funcțional, iar locația rurală și izolată i-a cucerit pe artiștii care căutau un mediu de lucru liniștitor.

Trailer "Rockfield: The Studio on the Farm":

Citește în continuare

Trending