Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Opeth va lansa noul album în toamnă

Trupa suedeză de progressive metal, Opeth a semnat cu Nuclear Blast pentru noul album, „Sorceress” care va fi lansat în toamna acestui an. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Decizia a fost făcută împreună cu Markus Staigner, deținătorul Nuclear Blast, care este foarte onorat că trupa s-a alăturat familiei.

Mikael Åkerfeldt și membrii trupei au demonstrat că Opeth este o trupă care nu lansează niciodată un album care să semene la fel. Niciodată nu vei ști cum noua lor muzică va suna! Nuclear Blast a urmărit călătoria trupei încă de la început, cu Orchid, iar apoi cu bazele ca Still Life, Deliverance, Damnation și Blackwater Park, până la albumul din  2014, Pale Communion. Opeth a devenit una dintre cele mai provocatoare din muzica rock din ziua de azi. Nu ni se acordă prea des șansa de a lucra cu muzicieni de calibrul lor și sunt încântat să am un gen atât de unic în casa de discuri. Viitorul pentru Opeth și Nuclear Blast arată foarte strălucitor.”, declară Markus Staiger

Totodată, președintele Nuclear Blast, le-a mulțumit lui Mikael Åkerfeldt și trupei Opeth pentru încrederea avută în casa de discuri.

Opeth este o trupă care evoluează în continuare. Mereu inovează și mereu continuă să se provoace ca instrumentiști și compozitori. Sunt fără frică. Abia aștept să ascult ce au pregătit! Este un sentiment incredibil această reuniune cu una dintre trupele mele preferate. Sper ca și colegii mei de la Nuclear Blast să experimenteze propriul Opeth și să aibă un rol în călătoria trupei.”, mai declară președintele Nuclear Blast, Monte Conner

Noul album, „Sorceress”, care îi urmează celui din 2014, „Pale Communion”, este programat să fie lansat în toamna acestui an. Opeth a susținut un concert în premieră în România, în 2012 la clubul Juxebox Venue din București.

Trending