Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Noul album Within Temptation va „face parte dintr-o mare supriză”

În cadrul conferinței de presă de la festivalul Hellfest din Clisson, Franța, trupa olandeză Within Temptation a făcut declarații referitoare la noul album la care încă se lucrează.

Publicat

pe

Within Temptation
Within Temptation

Întrebați când va apărea următorul album al trupei, după „Hydra” care a fost lansat în ianuarie 2014, solista Sharon Den Adel a răspuns că abia au început să scrie, deci nu sunt foarte departe cu progresul și nu au stabilit nici o dată exactă încă.

„Mereu încercăm să găsim acel tip de unghi care face albumul diferit de cele de dinaintea lui. Ca ultima dată de exemplu, când am avut multe apariții surpriză și benzile desenate de dinainte, adică The Unforgiving din 2011. Vom veni cu ceva nou din nou. Avem câteva opțiuni, dar nu am stabilit-o pe cea finită. Face parte dintr-o mare supriză.”, mai declară Sharon referitor la un posibil concept sau tema versurilor noului album

Fosta solistă Tarja Turunen a cântat alături de Within Temptation pe scena de la Hellfest pentru piesa „Paradise (What About Us?)”. Varianta de studio a acestui cântec poate fi găsită pe albumul „Hydra”.

„Când am scris prima variantă a piesei Paradise și am ascultat demo-ul pe care l-am înregistrat și puterea epică a acestui cântec, ne-am gândit imediat la Tarja. Cât de bine se va mula vocea ei clasică și cât de special ar fi ca noi să cântăm împreună. Cu cât ne-am gândit mai mult la ideea asta nebună, cu cât mai entuziasmați eram!”, mai declară Den Adel

Within Temptation va reveni în România în cadrul unui concert care va avea loc la Arenele Romane, pe data de 3 septembrie 2016. Mai jos puteți urmări o înregistrare oficială din cadrul Hellfest 2016.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Within Temptation a lansat piesa "Shed My Skin", virând şi mai mult spre rock alternativ

Within Temptation a lansat pe 25 iunie 2021 o nouă piesă, "Shed My Skin", colaborare cu Annisokay. Melodia îmbină rock-ul alternativ cu elemente de heavy metal şi câte un element orchestral strecurat pe fundal. Vocea e totui senzaţională, iar Sharon den Adel rămâne în continuare un reper în muzica rock. Piesa se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Within Temptation Annisokay Shed My Skin
Coperta single Within Temptation Annisokay Shed My Skin │ FOTO: Within Temptation

"Shed My Skin" este un single cu o producţie excelentă, sună cinematic şi i s-ar potrivi de minune un trailer de "Hunger Games" să zicem. Chitara îmbinată cu sample-urile electronice sunt deja aspecte obişnuite pentru sound-ul Within Temptation, dar fanii vor avea şi o surpriză. Formaţia germană metalcore Annisokay intră pe track pentru un plus de "greutate" şi chiar un growl spre final. Sharon den Adel cântă curat, cu vocalize lungi şi oglindite în ecouri care răsună pe parcursul piesei.

Ultimul minut şi jumătate alunecă spre djent şi metalcore într-un mod delicios. Versurile acestui single sunt despre modul în care facem faţă schimbărilor inevitabile din viaţă. Fac aluzie la transformările inevitabile şi fricţiunile care dau naştere unor diamante, personalităţi bine cristalizate. Sharon den Adel a descris aceasta creaţie drept una despre "devenirea omului care trebuie să fim, chiar dacă asta înseamnă să pierdem oameni dragi, dar de care ne-am îndepărtat".

Within Temptation va lansa şi un videoclip special creat pentru acest track în cadrul concertului său transmis în realitate virtuală pe 8 şi 9 iulie. Se numeşte "Within Temptation: The Aftermath - A Show In a Virtual Reality". Biletele se pot achiziţiona de aici. Un bilet de o persoană costă 24.99 euro sau 29.99 pentru 2 sau mai multe persoane care privesc în aceeaşi cameră pe headseturi VR.

Nu va fi un concert clasic, ci o operă de artă pusă în scenă într-o lume post apocaliptică, un spectacol VR care integrează muzica trupei. Spectacolul va ţine o oră, perioadă în care trupa va cânta hituri ale sale, dar şi melodii noi, interacţionând cu elementele 3D redate în mediul virtual. Within Temptation a lansat pe final de an 2020 videoclipul şi piesa "The Purge", cu un mesaj legat de introspecţie şi alegeri mai bune sau nefericite în viaţă. Grupul trebuia să vină la festivalul WTF din Bistriţa, mutat din 2020 în 2021 în luna august.

Ulterior acesta a fost mutat în 2022, alături de întreg turneul european "World Collide" al grupului olandez.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending