Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Noul album Within Temptation va „face parte dintr-o mare supriză”

În cadrul conferinței de presă de la festivalul Hellfest din Clisson, Franța, trupa olandeză Within Temptation a făcut declarații referitoare la noul album la care încă se lucrează.
Within Temptation

Within Temptation

Urmărește-ne pe

Întrebați când va apărea următorul album al trupei, după „Hydra” care a fost lansat în ianuarie 2014, solista Sharon Den Adel a răspuns că abia au început să scrie, deci nu sunt foarte departe cu progresul și nu au stabilit nici o dată exactă încă.

„Mereu încercăm să găsim acel tip de unghi care face albumul diferit de cele de dinaintea lui. Ca ultima dată de exemplu, când am avut multe apariții surpriză și benzile desenate de dinainte, adică The Unforgiving din 2011. Vom veni cu ceva nou din nou. Avem câteva opțiuni, dar nu am stabilit-o pe cea finită. Face parte dintr-o mare supriză.”, mai declară Sharon referitor la un posibil concept sau tema versurilor noului album

Fosta solistă Tarja Turunen a cântat alături de Within Temptation pe scena de la Hellfest pentru piesa „Paradise (What About Us?)”. Varianta de studio a acestui cântec poate fi găsită pe albumul „Hydra”.

„Când am scris prima variantă a piesei Paradise și am ascultat demo-ul pe care l-am înregistrat și puterea epică a acestui cântec, ne-am gândit imediat la Tarja. Cât de bine se va mula vocea ei clasică și cât de special ar fi ca noi să cântăm împreună. Cu cât ne-am gândit mai mult la ideea asta nebună, cu cât mai entuziasmați eram!”, mai declară Den Adel

Within Temptation va reveni în România în cadrul unui concert care va avea loc la Arenele Romane, pe data de 3 septembrie 2016. Mai jos puteți urmări o înregistrare oficială din cadrul Hellfest 2016.

Citește mai multe despre Within Temptation
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
John Petrucci a colaborat cu Ernie Ball Music Man pentru chitara JP16

Ernie Ball Music Man, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de chitare, bas-uri și amplificatoare din lume, a anunțat lansarea...

Închide