Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Metallica a devenit imaginea unei case de modă

Trupa Metallica nu e ocupată doar cu înregistrările din studio, ci, acum a devenit și noua imagine a campaniei Brioni pentru eleganta linie de îmbrăcăminte pentru bărbați.

Campania a început din dorința unui rebranding, realizat de altfel de către noul director Brioni, Justin O’Shea.

„Suntem mai mult decât emoționați că am fost invitați să fim imaginea casei italiene de modă de lux Brioni pentru prima campanie realizată de noul director Justin O’Shea. Pozele alb-negru de tipul Bohemian Rhapsody de la Queen au fost inspirația principală pentru ședința foto care a avut loc la San Francisco. Ea este realizată de fotograful Zackery Michael. Purtăm costume Bespoke Brioni, dar și ochelari de soare din noua colecție.”, declară Metallica pe pagina oficială de Facebook

Conform Business of Fashion, cooptarea trupei Metallica a făcut parte din efortul de a repoziționa casa de modă Brioni ca brand masculin, lucru care a însemnat și abandonarea fontului elegant în favoarea celui gotic pentru text în pozele realizate, font care a fost folosit de companie începând cu fondarea acesteia, din 1945 până în 1980.

metallica-brioni-1

Toboșarul Lars Ulrich nu este un străin acestei industrii, el realizând de curând fotografii cu soția sa model pentru un site de modă. Noul director al brandului Brioni, Justin O’Shea a fost înainte directorul de fashion al companiei, înainte ca el să plece.

Și ceilalți membri Metallica au fost ocupați în afara studioului. James Hetfield și Kirk Hammet au susținut un duo de chitare pentru Imnul Național la meciul de hockey a celor de la San Jose Sharks, iar Hammett și basistul Robert Trujillo au ajutat la curățarea plajei locale. Grupul a avut onoarea pentru a doua oară să fie ambasadorul Record Store Day în 2016.

Citește mai multe despre Metallica
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Bieber şi Martin Garrix au făcut un cover după o piesă de la Taylor Swift - VIDEO

Justin Bieber şi Martin Garrix sunt foarte buni prieteni, dar şi fani Taylor Swift, aşa că cei doi au făcut...

Închide