Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Mesajul lui Johnny Depp înaintea concertului Hollywood Vampires - VIDEO

Johnny Depp a înregistrat un mesaj video înaintea concertului Hollywood Vampires de la București. Actorul va concerta la Romexpo pe 6 iunie alături de Alice Cooper și Joe Perry.

Johnny Depp

Mai sunt doar câteva zile până când Hollywood Vampires aka Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry, acompaniaţi de Robert DeLeo & Matt Sorum vor lua cu asalt scena de la Romexpo pentru un show unic.

Pe 6 iunie, portile se vor deschide la ora 18:00, iar DJ Hefe se va ocupa să încălzească atmosfera până la începerea show-ului trupei Robin and the Backstabbers de la ora 19:30. La ora 21:00 este programată intrarea spectaculoasă în scena a supergrupului Hollywood Vampires. Intrarea se va face pe la poarta C din bulevardul Expoziţiei.

Formaţia a aterizat la Bucureşti şi este foarte curioasă să descopere România. Johnny Depp a ţinut să transmită personal un mesaj către fani, pe care îi aşteaptă în număr cât mai mare la concertul de pe 6 iunie.

Hollywood Vampires a ales doar 5 ţări europene în care să concerteze anul acesta, printre care şi România, show-ul de la Bucureşti fiind singurul din estul Europei.

Formaţia vine la noi în ţară în acelaşi an în care au cucerit scena premiilor Grammy, acolo unde i-au adus un tribute lui Lemmy Kilmister, frontmanul trupei Motorhead.

Vă invităm să urmăriţi mesajul video transmis de Alice Cooper, înaintea concertului Hollywood Vampires.

Trupa a luat fiinţă în urmă cu 3 ani, când Alice Cooper, împreună cu bunii săi prieteni, Johnny Depp şi Joe Perry, s-au întâlnit şi au decis să ducă mai departe stindardul spiritual al clubului Hollywood Vampires, interpretând piesele colegilor de breaslă care nu se mai află printre noi, dar care vor trăi veşnic graţie moştenirii culturale şi muzicale pe care au lăsat-o.

Citește mai multe despre Hollywood VampiresJohnny Depp
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program şi reguli de acces pentru concertul Maroon 5 din Piaţa Constituţiei

Pe 5 iunie, în Piaţa Constituţiei, va avea loc primul concert în România al trupei Maroon 5. Înaintea evenimentului, publicul...

Închide