Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Justin Timberlake, Anna Kendrick şi Gwen Stefani îşi vor împrumuta vocile personajelor din animatia "Trolls" - VIDEO

Justin Timberlake şi Anna Kendrick îşi vor împrumuta vocile unei perechi amuzante de trolli, în cel mai recent film de animatie produs de DreamWorks - "Trolls", care va avea premiera în noiembrie.

Urmărește-ne pe

Cei de la DreamWorks au lansat primul trailer pentru filmul de animatie "Trolls", în care vocile unor artişti celebri vor da viată personajelor haioase.

Justin Timberlake, Anna Kendrick, Gwen Stefani, Jeffrey Tambor, Russell Brand, James Corden, Kunal Nayyar, Ron Funches, Icona Pop şi Zooey Deschanel sunt doar o parte dintre numele cunoscute, incluse în distributia filmului.

Povestea îi are ca protagonişti pe Princess Poppy (Anna Kendrick) şi Branch (Justin Timberlake), o pereche simpatică de trolli, a căror misiune este aceea de a-şi salva fratii, pentru a nu fi mâncati de nişte creaturi numite "Bergens".

Pe coloana sonoră a filmului "Trolls" va fi inclusă noua piesă a lui Justin Timberlae - "Can't Stop the Feeling", însă artistul a declarat că a mai înregistrat şi alte melodii pentru animatie. Împreună cu Anna Kendrick, solistul a realizat şi un cover după "True Colors", cântecul lui Cyndi Lauper, care se va afla de asemenea pe soundtrack.

Filmul "Trolls" este produs de Mike Mitchell şi va avea premiera în cinematografe pe data de 4 noiembrie 2016.

Citește mai multe despre Gwen StefaniJustin Timberlake
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou The 1975 - "Somebody Else", live la Glastonbury - VIDEO

The 1975 a lansat un nou single, intitulat "Somebody Else". Melodia este extrasă de pe albumul ”I Like It When...

Închide