Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Justin Bieber şi Martin Garrix au făcut un cover după o piesă de la Taylor Swift - VIDEO

Justin Bieber şi Martin Garrix sunt foarte buni prieteni, dar şi fani Taylor Swift, aşa că cei doi au făcut recent un cover după o piesă de-a artistei, postându-l pe retelele de socializare.

Justin Bieber and Martin Garrix

Tânărul DJ - Martin Garrix şi Justin Bieber au făcut un cover după celebra piesă a lui Taylor Swift - "I Knew You Were Trouble". Cei doi s-au filmat cântând la chitară, postând ulterior clipul pe Snapchat.

Videoclipul le-a reamintit fanilor de perioada în care Justin Bieber realiza coveruri după Justin Timberlake şi Usher, pe care le publica pe YouTube, modalitate prin care solistul a devenit faimos.

În 2007, Justin a fost descoperit de un manager muzical, care îi ascultase coverurile. Atunci tânărul artist a primit un contract din partea casei de discuri RBMG Records, iar în 2009 a apărut şi EP-ul de debut al lui Bieber - "My World", premiat cu un disc de platină.

Este pentru a doua oară când Justin Bieber ne demonstrează că o apreciază pe Taylor Swift, după ce în urmă cu o lună, artistul a postat un clip pe Instagram, fredonând o altă piesă de-ai cântăretei - "Teardrops on My Guitar”.

Deși a debutat în muzica electro-dance doar de patru ani, Martin Garrix  are deja colaborări cu artiști importanți precum: Ed Sheeran, Usher, Avicii, Hardwell, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike și mai ales cu cel care l-a făcut să își dorească să ajungă un artist desăvârșit, Tiesto. În mai 2015, Garrix coproduce și piesa lui Avicii care a făcut furori anul trecut, "Waiting for Love".

Martin Garrix va concerta pentru prima oară în România în cadrul Untold Festival 2016.

Citește mai multe despre Justin BieberMartin Garrix
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Justin Timberlake, Anna Kendrick şi Gwen Stefani îşi vor împrumuta vocile personajelor din animatia "Trolls" - VIDEO

Justin Timberlake şi Anna Kendrick îşi vor împrumuta vocile unei perechi amuzante de trolli, în cel mai recent film de...

Închide