Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

John Petrucci a colaborat cu Ernie Ball Music Man pentru chitara JP16

Ernie Ball Music Man, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de chitare, bas-uri și amplificatoare din lume, a anunțat lansarea lui JP16, o nouă chitară realizată în colaborare cu chitaristul John Petrucci.

Numit de către revista Guitar World unul dintre cei mai buni chitariști al tuturor timpurilor, Petrucci este membrul fondator al trupei de progressive metal, Dream Theater. Chitara face parte din seria Ernie Ball Music Man Artist, din care au mai fost făcute modelele pentru St. Vincent (Annie Clark), James Valentine (Maroon 5), Steve Lukather, Albert Lee și Steve Morse.

Fabricată la sediul Ernie Ball Music Man din San Luis Obispo California cu ajutorul echipei câștigătoare de ingineri, JP16 a fost creată folosind procesul de creare unic al companiei. Scopul tuturor modelelor de la Ernie Ball Music Man este de a produce instrumente care se mulează perfect pe stilul și gustul personal.

„Am lucrat cu Ernie Ball ani de zile și crearea acestei chitări este foarte specială pentru mine. A fost extraordinar să lucrez cu această echipă să aduc la viață viziunea mea - ei au luat ce era în capul meu și au creat, ce înseamnă pentru mine, chitara perfectă.”, mărturisește Petrucci

john-petrucci-jp16

Ernie Ball Music Man John Petrucci „JP16” oferă combinația ideală a modelului JP15 și originalul Ernie Ball Music Man John Petrucci. JP16 păstrează stilul curent al lui JP15, care scoate în evidență inclusiv un corp ușor din lemn de tei, finisat cu luciu Black Lava și un nou sistem, Floyd Rose 1000 Pro Floating Tremolo. Modelul conține și conturul original pentru antebraț, care va oferi ore de confort în timpul cântatului.

„Pentru ultimii 16 ani, am realizat o relație foarte strânsă cu echipa de design Ernie Ball Music Man - conexiunea puternică dintre noi a creat una dintre cele mai bune lucrări din viața mea. Este importantă implicarea și crearea unui obiect împreună - nu este un nume atârnat undeva, un brand. Să fii în stare să lucrezi cu talente atât de uimitoare și de diverse precum Annie Clark, James Valentine și John Petrucci este incredibil de satisfăcător.”, declară Ernie Ball CEO Sterling Ball

Ernie Ball Music Man JP16 va fi disponibil în America la prețul de presale de 2.499.00 dolari.

Citește mai multe despre Dream TheaterJohn PetrucciMaroon 5
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ozzy Osbourne îşi va continua cariera solo, după turneul de retragere al trupei Black Sabbath

Ozzy Osbourne vrea să îşi continue cariera, chiar dacă o parte dintre colegii săi din trupa Black Sabbath vor să...

Închide