Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Izzy Stradlin și Matt Sorum se reunesc pentru o nouă piesă

Foștii membri ai trupei Guns'n'Roses, toboșarul Matt Sorrum și chitaristul Izzy Stradlin s-au reunit pentru a compune un nou single. Mai multe detalii despre noua colaborare, în articol.

Piesa care se va numi „F.P. Money” va fi lansată luna viitoare. A fost înregistrată și mixată de către J. T. Longoria la Brotheryn Studios și este interpretată de Sorum la tobe, Damon Fox la clape, Tony Babylon la bas, Rick Richards la chitară și Stradlin la chitară și voce.

„Drumul meu și al lui Matt Sorum s-a intersectat anul acesta și am căzut amândoi de acord că ar fi distractiv ca într-o zi să compunem o nouă piesă și să vedem ce iese.”, a declarat Stradlin

Stradlin a fondat Guns'n'Roses împreună cu prietenul său din copilărie, Axl Rose în anul 1985. A fost un colaborator major pentru LP-ul de debut al trupei din 1987, „Appetite For Destruction” și cele două albume „Use Your Illusion” în 1991, dar a plecat din trupă în același an. Chitaristul nu a fost foarte activ de-a lungul anilor, a avut câteva apariții surpriză în show-urile trupei, inclusiv în Las Vegas în 2012. Albumul solo din 2010 al lui Stradlin, „Wave Of Heat”, a avut și un invitat special, pe basistul Duff McKagan.

Sorum, care l-a înlocuit pe Steven Adler în Guns'n'Roses, a înregistrat „Use Your Illusion I” ȘI „Use Your Illusin II” și „The Spaghetti Incident” (1994). A fost și în turneul pentru promovarea albumelor „Use Your Illusion” și poate fi ascultat pe „GUNS N' ROSES Live Era: '87-'93” (1999) și „Greatest Hits” (2004).

Doar Rose, Slash și McKagan din line-up-ul „Appetite For Destruction”  au făcut parte din revenirea Guns din aprilie și finalul lunii iunie. Au fost însoțiți de toboșarul Frank Ferrer, keyboardistul Dizzy Reed și chitaristul Richard Fortus. Alături de ei a mai apărut și un al doilea keybpardist, Melissa Reese.

Citește mai multe despre Guns N' Roses
Iolanda Grecu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un interviu cu Bob Dylan, din 1962, a fost transformat în animaţie - VIDEO

Un interviu cu Bob Dylan, realizat pe vremea când artistul nu credea că va "bogat şi faimos", a fost transformat...

Închide