Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Inna va fi antrenoare la concursul „Vocea României Junior”

„Vocea României Junior” va debuta în curând la PRO TV, iar una dintre antrenoarele concursului va fi chiar Inna. Preselecțiile pentru emisiune s-au terminat, iar participanții au vârstele cuprinse între 7 și 14 ani.
Inna

Inna

Telespectatorii se vor putea bucura în curând de primul sezon al concursului - „Vocea României Junior”, care împrumută formatul emisiunii „The Voice Kids”. Inna va fi una dintre antrenoarele de la „Vocea României Junior” și va avea rolul de a descoperi tinere talente și de a le pregăti pentru o carieră muzicală de succes.

„Sunt extrem de fericită că, în sfârșit, programul îmi permite să fiu în juriul unui concurs de voci. Abia aștept să încep filmările și, mai ales, să îi cunosc pe concurenții de la Vocea României Junior. Încă nu-mi vine să cred că este vorba despre mine, Alexandra, fata din Neptun, orășelul mic de la malul Mării Negre. Aș crede că e un vis, iar dacă este, nu vreau să mă trezesc niciodată! Vă mulțumesc pentru tot!” a declarat Inna pentru PRO TV.

În prezent preselecțiile pentru „Vocea României Junior” s-au finalizat, iar concurenții care vor urca pe scenă, au vârstele cuprinse între 7 și 14 ani.

INNA a susținut anul acesta concerte în Europa, dar și în Mexic, unde a avut turnee, concerte în fața a zeci de mii de fani, prezentă la radiouri și emisiuni. În perioada următoare, va avea concerte în Europa la festivaluri din Estonia și Finlanda, dar și în Mexic (San Luis Potosi), unde pe 2 iulie va cânta pe aceeași scenă cu Steve Aoki și Deorro, DJ renumiți la nivel mondial.

Concursul „Vocea României” va ajunge în toamnă la cel de-al șaptelea sezon, avându-i ca jurați pe Smiley, Tudor Chirilă, Loredana Groza și Marius Moga.

Citește mai multe despre Inna
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Peter Gabriel a lansat "I’m Amazing", o piesă inspirată de viața lui Muhammad Ali - AUDIO

Peter Gabriel a scos din arhiva personală o piesă neprezentată publicului până acum, intitulată ”I’m Amazing”. Melodia are o semnificație...

Închide