Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Hozier lansează "Better Love", soundtrack al filmului "The Legend of Tarzan" - TEASER

Hozier va apărea pe coloana sonoră a filmului "The Legend of Tarzan". Piesa compusă de artist pentru această peliculă se numește "Better Love" și va fi lansată în curând. Până atunci, fanii pot asculta un scurt fragment audio.

Publicat

pe

Hozier apare pe coloana sonoră a filmului ”The Legend Of Tarzan”
Hozier apare pe coloana sonoră a filmului ”The Legend Of Tarzan”

"The Legend of Tarzan", unul dintre blockbusterele acestei veri, îl va avea pe coloana sonoră pe Hozier. Artistul irlandez a compus pentru film piesa "Better Love", primul soundtrack din cariera lui.

”Sunt foarte fericit să vă anunț că noua mea piesă, "Better Love", va fi lansată ca parte a coloanei sonore a filmului Legend of Tarzan, în care sunt distribuiți Alexander Skarsgård, Margot Elise Robbie, Christoph Waltz, și Samuel L. Jackson. Rămâneți pe recepție pentru mai multe informații!”, a scris Hozier pe pagina sa de facebook, însoțind mesajul cu un fragment audio al melodiei.

Hozier - "Better Love" (soundtrack "The Legend of Tarzan") - TEASER

Filmul de acțiune și aventură "The Legend of Tarzan" este regizat de David Yates, cel care și-a pus amprenta regizorală și pe cunoscuta serie Harry Potter. Noua ecranizare a legendei lui Tarzan va avea premiera în cinematografele din SUA pe 1 iulie. Mai jos puteți urmări un trailer.

"The Legend of Tarzan" - TRAILER

Ajuns în zona comercială a muzicii datorită piesei ”Take Me To Church”, Hozier susține că nu își dorește să copieze rețeta succesului obținut cu această melodie. Din perspectiva artistului, scopul principal nu trebuie să fie acela de a scoate hituri pe bandă.

„Sunt două perspective din care poți privi lucrurile. Eu unul nu mă așteptam ca piesa ”Take Me To Church” să aibă un asemenea succes, dar aș putea să o analizez și să încerc să copiez formula. Cred, totuși, că dacă faci muzică doar pentru a încerca să vinzi cât mai mult și să ai hituri, atunci s-ar putea să ai o abordare greșită”, a declarat Hozier într-un interviu acordat Digital Spy.

Deși fanii sunt nerăbdători să asculte piese noi, artistul nu s-a hotărât încă asupra direcției următorului disc.

„Am fost foarte mândru de piesa asta (”Take Me To Church”). Nu știu, însă, ce formă va lua următorul album.”

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending