Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Gary Barlow caută tineri talentați pentru un musical Take That

Gary Barlow vrea să readucă la viață magia trupei Take That, printr-un musical bazat pe discografia formației. Începând cu anul viitor, artistul va deveni juratul unui concurs de talente, în urma căruia va selecta cinci tineri care vor primi un rol în musical.

Gary Barlow va apărea în postura de jurat în cadrul unui show de talente difuzat de BBC One. Artistul va avea rolul de a selecta cinci tineri , pentru a le oferi un rol într-un musical bazat pe cântecele trupei Take That.

Concursul se va numi „Let It Shine” și va fi prezentat de Graham Norton și Mel Giedyroyc. Emisiunea se va desfășura pe o perioadă de opt săptămâni, timp în care concurenții vor interpreta mai multe piese în fața lui Gary Barlow și a altor jurați celebri, iar ultimii cinci finaliști vor apărea în musicalul - „The Band”, produs de membrii formației Take That.

„În 1989, eram doar un grup de băieți normali din Manchester, care s-au unit și au devenit Take That. Secretul succesului nostru a fost faptul că fiecare a venit cu ceva diferit, iar între toți cinci s-a format o chimie.  Acum, prin concursul Let It Shine, ne dorim să găsim oameni simpli, care să formeze o trupă și creeze magie! Dacă tu crezi că ai ceea ce căutăm, arată-ne și nouă!” a declarat Gary Barlow.

Emisiunea „Let It Shine” va debuta la BBC, anul viitor, luând locul concursului „The Voice”, care a fost cumpărat de alt post.

Britanicii de la Take That pregătesc piese noi pentru marele concert pe care îl vor susţine în Hyde Park din Londra, pe 9 iulie. Dacă Spice Girls au aniversat deja 20 de ani de carieră, în 2017 va veni şi rândul celor de la Take That să celebreze 25 de ani de activitate muzicală. În prezent, Take That urcă pe scenă în varianta de trio, însă există zvonuri care susţin că Robbie Williams s-ar întoarce în trupă, cu ocazia aniversării celor 25 de ani.

Citește mai multe despre Gary BarlowTake That
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Victoria Beckham și Melanie C vor fi înlocuite în trupa Spice Girls

Spice Girls nu renunță la ideea unui turneu aniversar, chiar dacă Victoria Beckham și Melanie C nu sunt de acord...

Închide