Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Era Istrefi a lansat versiunea în engleză a hitului "Bonbon" - AUDIO

Până acum ati dansat pe hitul albanez "Bonbon", acum a venit timpul să îl şi fredonati, pentru că Era Istrefi a lansat versiunea în engleză a piesei.

Publicat

pe

Era Istrefi  a lansat versiunea în engleză a hitului "Bonbon", care a cucerit topurile din Europa. Cântăreata provine din Albania şi a debutat în 2013, cu o piesă cu influente reggae, numită - “Mani Për Money.”

Era a reuşit să-şi creeze un stil original, cu nuante de electro-pop, dance şi reggae, fiind asemănată de multe ori cu artiste consacrate precum Sia şi Rihanna.

"Ştiam că într-o bună zi lumea îmi va asculta muzica, dar nu mă aşteptam ca Bonbon să fie fix piesa care va deveni hit, mai ales că versurile ei sunt în albaneză" a declarat într-un interviu pentru Billboard, Era Istrefi.

La începutul anului 2016, cântăreata a lansat "BonBon", o piesă cu beat-uri tropicale, care a reuşit să devină hit în scurt timp, reamintindu-ne de succesul unor artişti asemănători - Cascada şi Basshunter. Videoclipul, în care aceasta se plimbă şi dansează prin zăpadă, a depăşit 82 de milioane de vizualizări.

Trending