Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Era Istrefi a lansat versiunea în engleză a hitului "Bonbon" - AUDIO

Până acum ati dansat pe hitul albanez "Bonbon", acum a venit timpul să îl şi fredonati, pentru că Era Istrefi a lansat versiunea în engleză a piesei.

Era Istrefi  a lansat versiunea în engleză a hitului "Bonbon", care a cucerit topurile din Europa. Cântăreata provine din Albania şi a debutat în 2013, cu o piesă cu influente reggae, numită - “Mani Për Money.”

Era a reuşit să-şi creeze un stil original, cu nuante de electro-pop, dance şi reggae, fiind asemănată de multe ori cu artiste consacrate precum Sia şi Rihanna.

"Ştiam că într-o bună zi lumea îmi va asculta muzica, dar nu mă aşteptam ca Bonbon să fie fix piesa care va deveni hit, mai ales că versurile ei sunt în albaneză" a declarat într-un interviu pentru Billboard, Era Istrefi.

La începutul anului 2016, cântăreata a lansat "BonBon", o piesă cu beat-uri tropicale, care a reuşit să devină hit în scurt timp, reamintindu-ne de succesul unor artişti asemănători - Cascada şi Basshunter. Videoclipul, în care aceasta se plimbă şi dansează prin zăpadă, a depăşit 82 de milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Era Istrefi
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Sugababes revine în formula originală, cu un nou album

Trupa Sugababes se reuneşte în formula originală din 1998, aducându-le din nou împreună pe Siobhán Donaghy, Mutya Buena şi Keisha...

Închide