Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Era Istrefi a lansat versiunea în engleză a hitului "Bonbon" - AUDIO

Până acum ati dansat pe hitul albanez "Bonbon", acum a venit timpul să îl şi fredonati, pentru că Era Istrefi a lansat versiunea în engleză a piesei.

Era Istrefi  a lansat versiunea în engleză a hitului "Bonbon", care a cucerit topurile din Europa. Cântăreata provine din Albania şi a debutat în 2013, cu o piesă cu influente reggae, numită - “Mani Për Money.”

Era a reuşit să-şi creeze un stil original, cu nuante de electro-pop, dance şi reggae, fiind asemănată de multe ori cu artiste consacrate precum Sia şi Rihanna.

"Ştiam că într-o bună zi lumea îmi va asculta muzica, dar nu mă aşteptam ca Bonbon să fie fix piesa care va deveni hit, mai ales că versurile ei sunt în albaneză" a declarat într-un interviu pentru Billboard, Era Istrefi.

La începutul anului 2016, cântăreata a lansat "BonBon", o piesă cu beat-uri tropicale, care a reuşit să devină hit în scurt timp, reamintindu-ne de succesul unor artişti asemănători - Cascada şi Basshunter. Videoclipul, în care aceasta se plimbă şi dansează prin zăpadă, a depăşit 82 de milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Era Istrefi
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Sugababes revine în formula originală, cu un nou album

Trupa Sugababes se reuneşte în formula originală din 1998, aducându-le din nou împreună pe Siobhán Donaghy, Mutya Buena şi Keisha...

Închide