Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Ascultă noul single Disclosure & Eats Everything, "Moog for Love" - AUDIO

Disclosure a făcut o surpriză plăcută fanilor lansând un nou EP fără a-l promova în prealabil. Materialul "Moog for Love" a apărut pe iTunes și Spotify în aceeași zi în care a fost anunțată lansarea lui. Piesa ce dă titlul EP-ului a avut premiera în emisiunea lui Zane Lowe, înregistrarea devenind astfel disponibilă publicului larg.
Disclosure

Disclosure

Urmând o strategie de marketing tot mai des întâlnită în industria muzicală, Disclosure a lansat un nou EP fără a-și anunța fanii cu săptămâni sau luni înainte. Noul material al duo-ului se numește "Moog for Love" și a devenit disponibil pe iTunes și Spotify de pe 14 iunie, în ziua în care au și anunțat lansarea EP-ului.

Publicul a putut asculta în premieră piesa "Moog for Love" în cadrul emisiunii lui Zane Lowe. Noul single a fost înregistrat în colaborare cu Eats Everything, a.k.a. Daniel Pearce, un producător și DJ britanic din Bristol.

Disclosure & Eats Everything, "Moog for Love" - AUDIO

În septembrie 2015, Disclosure a lansat discul ”Caracal”, cel de-al doilea material de studio din cariera grupului. Acesta a  debutat pe prima poziție în topul albumelor din Marea Britanie și în clasamentul american destinat muzicii dance și electro. Pe acest disc au fost incluse colaborări cu Sam Smith, The Weeknd, Miguel și Lorde.

Deși sunt apreciați pe nișa electro, frații Lawrence și-au exprimat dorința de a nu mai fi etichetați drept ”artiști house”.

„O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună.”

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. „Settle” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Latch” și „White Noise„.

Citește mai multe despre Disclosure
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE