Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

25 de ani cu Direcția 5, prilej de aniversare cu un nou album: "Love, Peace and Harmony"

Direcția 5 împlinește anul acesta 25 de ani de activitate. Evenimentul va fi sărbătorit prin lansarea unui nou album, "Love, Peace and Harmony", care va fi prezentat live publicului într-un concert de amploare, la Sala Sporturilor din Iași.
Directia 5 in concert la Sala Palatului

Directia 5 in concert la Sala Palatului │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Pe 11 decembrie, la Iași, Direcția va aniversa 25 de ani de existență într-un concert-eveniment, sub emblema „Rămâne din noi…dragostea”. Tot atunci, formația va lansa și un nou album, „Love, Peace and Harmony”, „un disc aproape acustic, ce readuce atmosfera muzicii hippie a anilor 1970”, după cum spune liderul trupei, Marian Ionescu.

„Concertul ”Rămâne din noi…dragostea” va vorbi despre bucuria noastră că am însemnat și însemnăm ceva pentru oamenii din România, cu care suntem în conexiune prin muzica noastră. Suntem împreună de 25 de ani, iar aceasta înseamnă că cineva care a pășit în urma cu 25 de ani la un concert Direcția 5 are acum în jur de 50 de ani. Așadar, l-am însoțit o mare parte din viața sa!” - Marian Ionescu

Concertul pe care Direcția 5 îl va susține pe 11 decembrie în capitala Moldovei se anunță a fi unul cu o încărcătură emoțională aparte. Fanii trupei vor putea asculta hiturile pe care Directia 5 le-a lansat de-a lungul celor 25 de ani de existență, pentru că, așa cum promite Marian Ionescu, „setlist-ul va conține cântece scrise între anii 1991 și 2016”.

Totodată, muzica ultimului disc, „Love, Peace and Harmony”, care “vorbește despre libertate și dragoste”, va fi o surpriză deosebită pentru fanii care vor participa la concert.

„Noi definim muzica de pe ”Love, Peace and Harmony” ca fiind foarte frumoasă, iar oamenii cu siguranță vor iubi cântecele acestui disc”, este de părere Marian Ionescu.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. >Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Citește mai multe despre Direcția 5
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Within Temptation va „face parte dintr-o mare supriză”

În cadrul conferinței de presă de la festivalul Hellfest din Clisson, Franța, trupa olandeză Within Temptation a făcut declarații referitoare...

Închide