Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Brighi lansează single-ul "No Dress Code" - AUDIO

Brighi lansează piesa - "No Dress Code", care vorbeşte despre oamenii care au curajul de a fi ei înşişi într-o relatie. Noul single a fost compus de Alexandru Gheorghe şi Gabriel Bărută, iar proiectul grafic al melodiei este realizat de către Damelina Cadir.

Publicat

pe

Brighi
Brighi

Brighi lansează un nou single cu versuri în limba engleză - "No dress code", care vorbeşte despre momentele când sinceritatea este pe primul plan în dragoste.

"Te invităm să asculti o piesă care a fost scrisă pentru cei care nu trăiesc după reguli, ci trăiesc clipa, inspiră libertate şi nu o expiră niciodată, nu se ascund şi adesea se trezesc în situatii în care nu simt nevoia să poarte nimic, doar să se poarte pe ei înşişi. Unde? Cum? Descoperiti voi?", declară Brighi.

Piesa "No Dress Code" este compusă de catre Alexandru Gheorghe şi Gabriel Bărută şi este lansată dupa single-ul şi videoclipul "Invizibilă", o poveste manifest despre o tema extrem de delicată - traficul de persoane. Brighi şi piesa "Invizibila" sunt şi parte a unei campanii sociale dezvoltate împreună cu Politia Română - "Nu ignora fata... invizibilă".
În plus, încă din 2015, Brighi şi baietii de la YorGa au surprins publicul cu un sound fresh, un mix de pop, deep-house, electro, funk, odată cu lansarea piesele "Strop de fericire/Every drop" si "After Party".

Proiectul grafic al piesei este realizat de către Damelina Cadir şi îi ilustrează pe Adam si Eva, exemplele primordiale care ne-au arătat că în dragoste 'nu e nevoie de un dress code'.

Trending