Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Brighi lansează single-ul "No Dress Code" - AUDIO

Brighi lansează piesa - "No Dress Code", care vorbeşte despre oamenii care au curajul de a fi ei înşişi într-o relatie. Noul single a fost compus de Alexandru Gheorghe şi Gabriel Bărută, iar proiectul grafic al melodiei este realizat de către Damelina Cadir.
Brighi

Brighi

Brighi lansează un nou single cu versuri în limba engleză - "No dress code", care vorbeşte despre momentele când sinceritatea este pe primul plan în dragoste.

"Te invităm să asculti o piesă care a fost scrisă pentru cei care nu trăiesc după reguli, ci trăiesc clipa, inspiră libertate şi nu o expiră niciodată, nu se ascund şi adesea se trezesc în situatii în care nu simt nevoia să poarte nimic, doar să se poarte pe ei înşişi. Unde? Cum? Descoperiti voi?", declară Brighi.

Piesa "No Dress Code" este compusă de catre Alexandru Gheorghe şi Gabriel Bărută şi este lansată dupa single-ul şi videoclipul "Invizibilă", o poveste manifest despre o tema extrem de delicată - traficul de persoane. Brighi şi piesa "Invizibila" sunt şi parte a unei campanii sociale dezvoltate împreună cu Politia Română - "Nu ignora fata... invizibilă".
În plus, încă din 2015, Brighi şi baietii de la YorGa au surprins publicul cu un sound fresh, un mix de pop, deep-house, electro, funk, odată cu lansarea piesele "Strop de fericire/Every drop" si "After Party".

Proiectul grafic al piesei este realizat de către Damelina Cadir şi îi ilustrează pe Adam si Eva, exemplele primordiale care ne-au arătat că în dragoste 'nu e nevoie de un dress code'.

Citește mai multe despre Brighi
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna lansează "Sledgehammer", piesă inclusă pe coloana sonoră a filmului "Star Trek Beyond" - AUDIO

În cel mai recent trailer al noului film "Star Trek Beyond", o putem asculta pe Rihanna, interpretând piesa "Sledgehammer", compusă...

Închide