Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Brian Johnson: „Am fost uimit că puteam să aud din nou muzica”

Solistul AC/DC, Brian Johnson, care a trebuit să plece din trupă datorită unor pierderi de auz în timpul turneului Rock or Bust, a făcut o declarație pozitivă referitoare la noul tratament.

Publicat

pe

Brian Johnson
Brian Johnson │ FOTO: www.facebook.com

Brian Johnson s-a întâlnit cu doctorul Stephen Ambrose, un specialist în tehnologia protezelor auditive, și este convins că munca sa va îmbunătăți problemele de sănătate ale artistului.

„Funcționează. Chiar funcționează. Am fost foarte mișcat și uimit că puteam să aud din nou muzica cum nu am mai auzit-o de mulți ani. Abia aștept ca dispozitivul să fie micșorat ca să îl pot folosi în orice situație de la o comunicare normală, mers în restaurante zgomotoase până la prezența pe scenă în concerte live.”, declară Johnson

După ce Johnson a dezvăluit că problemele de sănătate îl amenințau că va rămâne fără auz, Ambrose l-a căutat pe solist pe YouTube. Creatorul protezei wireless pentru ureche a descoperit că invenția sa ar putea cauza probleme permanente auzului. Pentru a-și improviza produsul, Ambrose a lucrat cu oameni de știință pentru a îmbunătăți o proteză care să funcționeze ca un al doilea timpan sintetic și care să absoarbă doar presiunea sunetelor dăunătoare.

„Brian, am prezentat protezele auditive trupei Guns'n'Roses în 1990 și sunt un mare fan al lui Axl Rose, dar un lucru este sigur: îl susțin pe Roger Daltrey de data asta. Nu îmi pot imagina pe nimeni cântând Back in Black decât pe tine.”, declară Ambrose în video-ul de pe YouTube

Vocalistul AC/DC, Brian Johnson, a fost sfătuit de doctori la începutul acestui an să nu mai cânte în turneul care este în desfășurare datorită condițiilor sale medicale care îl pot conduce la o pierdere totală de auz. Veteranul în vârstă de 68 de ani a anunțat public faptul că NU intenționează să se retragă din muzică. Deși momentan nu mai poate susține concerte, va continua să înregistreze piese alături de colegii din AC/DC. Momentan, turneul este continuat împreună cu Axl Rose.

Trending