Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Brian Johnson: „Am fost uimit că puteam să aud din nou muzica”

Solistul AC/DC, Brian Johnson, care a trebuit să plece din trupă datorită unor pierderi de auz în timpul turneului Rock or Bust, a făcut o declarație pozitivă referitoare la noul tratament.

Publicat

pe

Brian Johnson
Brian Johnson │ FOTO: www.facebook.com

Brian Johnson s-a întâlnit cu doctorul Stephen Ambrose, un specialist în tehnologia protezelor auditive, și este convins că munca sa va îmbunătăți problemele de sănătate ale artistului.

„Funcționează. Chiar funcționează. Am fost foarte mișcat și uimit că puteam să aud din nou muzica cum nu am mai auzit-o de mulți ani. Abia aștept ca dispozitivul să fie micșorat ca să îl pot folosi în orice situație de la o comunicare normală, mers în restaurante zgomotoase până la prezența pe scenă în concerte live.”, declară Johnson

După ce Johnson a dezvăluit că problemele de sănătate îl amenințau că va rămâne fără auz, Ambrose l-a căutat pe solist pe YouTube. Creatorul protezei wireless pentru ureche a descoperit că invenția sa ar putea cauza probleme permanente auzului. Pentru a-și improviza produsul, Ambrose a lucrat cu oameni de știință pentru a îmbunătăți o proteză care să funcționeze ca un al doilea timpan sintetic și care să absoarbă doar presiunea sunetelor dăunătoare.

„Brian, am prezentat protezele auditive trupei Guns'n'Roses în 1990 și sunt un mare fan al lui Axl Rose, dar un lucru este sigur: îl susțin pe Roger Daltrey de data asta. Nu îmi pot imagina pe nimeni cântând Back in Black decât pe tine.”, declară Ambrose în video-ul de pe YouTube

Vocalistul AC/DC, Brian Johnson, a fost sfătuit de doctori la începutul acestui an să nu mai cânte în turneul care este în desfășurare datorită condițiilor sale medicale care îl pot conduce la o pierdere totală de auz. Veteranul în vârstă de 68 de ani a anunțat public faptul că NU intenționează să se retragă din muzică. Deși momentan nu mai poate susține concerte, va continua să înregistreze piese alături de colegii din AC/DC. Momentan, turneul este continuat împreună cu Axl Rose.

PUBLICITATE
Comentează

Lansări de carte

Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian"

Brian Johnson își spune povestea de viață în biografia "The Lives of Brian". În volum este cuprins întregul parcurs al muzicianului, din copilărie până în prezent.

Publicat

pe

Coperta cărții "The Lives of Brian"
Coperta cărții "The Lives of Brian"

Brian Johnson le oferă material de scenariu omenilor de film dornici să-i prezinte povestea de viață pe marele ecran. "The Lives of Brian" este cartea de memorii a vocalistului AC/DC ce ne va purta într-un adevărat roller-coaster, cel care l-a adus pe Brian Johnson în poziția actuală.

"Începând cu perioada copilăriei sale în nord-est, ca fiu al unui fost sergent major al armatei britanice și al unei mame italiene, până la devenirea vocalistului celei mai mari trupe rock din lume, "The Lives of Brian" spune una dintre cele mai bune povești din muzică cu vocea inimitabilă a lui Brian. Viața lui a fost un roller-coaster cu momente de vârf și momente de cădere în timpul cărora succesul ca muzician nu a fost prea des la îndemâna sa. Dar chiar și atunci când părea că e înfrânt și că fusese smuls din fălcile victoriei, el nu a renunțat niciodată. Și de-a lungul întregului său parcurs, a rămas ancorat în realitate", detaliază Rowland White, directorul editurii Penguin, ce publică volumul de memorii al lui Brian Johnson.

În această carte de memorii, vocalistul AC/DC va povesti despre începuturile sale în muzică, perioada în care a activat în trupa Geordie și momentul copleșitor în care a trebuit să-l înlocuiască pe legendarul Bon Scott. Johnson va aborda și subiectul sensibil al problemelor sale cu auzul, ce l-au determinat să părăsească formația AC/DC în 2016.

"Am avut parte de nopți lungi și nopți grozave, zile proaste și foarte multe zile bune. Băiatul de la cor a ajuns vocalist al unei trupe rock, iar acum am scris o carte despre asta..."The Lives of Brian" apare în octombrie", a anunțat Brian Johnson pe Twitter.

Cartea de memorii a lui Brian Johnson va fi lansată anul acesta, pe 26 octombrie, și poate fi precomandată deja de pe Amazon.

VIDEO PROMO: "The Lives of Brian"

Citește în continuare

Trending