Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Bat for Lashes a lansat single-ul „Joe's Dream”

Bat for Lashes se pregătește să lanseze un nou album pe 1 iulie, numit „The Bride”, însă până atunci își surprinde fanii cu o nouă baladă „Joe's Dream”, pe care o puteți asculta în articol.

Bat for Lashes a lansat o nouă baladă - "Joe's Dream", care va fi inclusă pe viitorul său album  „The Bride”. Noul material discografic prezintă povestea unei viitoare mirese, al cărei logodnic moare într-un accident de mașină, în drumul spre propria nuntă.

În noua baladă, solista Natasha Khan transpune în versuri premoniția de rău augur pe care mireasa o are în privința logodnicului său.

Noul album „The Bride” va fi lansat pe 1 iulie și va conține piesele „Sunday Love”, „I do” și „In God's House”, care au fost deja promovate. Cel mai recent LP lansat de Bat for Lashes este „The Haunted Man” din 2012, fiind urmat de colaborarea Natashei Khan cu Toy, din 2015.

Citește mai multe despre Bat for Lashes
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Lambert vrea să înregistreze piese noi alături de Queen

Adam Lambert a uimit în ultimii ani o mare audiență în timp ce a fost în turneu alături de Queen,...

Închide