Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Bat for Lashes a lansat single-ul „Joe's Dream”

Bat for Lashes se pregătește să lanseze un nou album pe 1 iulie, numit „The Bride”, însă până atunci își surprinde fanii cu o nouă baladă „Joe's Dream”, pe care o puteți asculta în articol.

Bat for Lashes a lansat o nouă baladă - "Joe's Dream", care va fi inclusă pe viitorul său album  „The Bride”. Noul material discografic prezintă povestea unei viitoare mirese, al cărei logodnic moare într-un accident de mașină, în drumul spre propria nuntă.

În noua baladă, solista Natasha Khan transpune în versuri premoniția de rău augur pe care mireasa o are în privința logodnicului său.

Noul album „The Bride” va fi lansat pe 1 iulie și va conține piesele „Sunday Love”, „I do” și „In God's House”, care au fost deja promovate. Cel mai recent LP lansat de Bat for Lashes este „The Haunted Man” din 2012, fiind urmat de colaborarea Natashei Khan cu Toy, din 2015.

Citește mai multe despre Bat for Lashes
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Lambert vrea să înregistreze piese noi alături de Queen

Adam Lambert a uimit în ultimii ani o mare audiență în timp ce a fost în turneu alături de Queen,...

Închide