Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Bat for Lashes a lansat single-ul „Joe's Dream”

Bat for Lashes se pregătește să lanseze un nou album pe 1 iulie, numit „The Bride”, însă până atunci își surprinde fanii cu o nouă baladă „Joe's Dream”, pe care o puteți asculta în articol.

Bat for Lashes a lansat o nouă baladă - "Joe's Dream", care va fi inclusă pe viitorul său album  „The Bride”. Noul material discografic prezintă povestea unei viitoare mirese, al cărei logodnic moare într-un accident de mașină, în drumul spre propria nuntă.

În noua baladă, solista Natasha Khan transpune în versuri premoniția de rău augur pe care mireasa o are în privința logodnicului său.

Noul album „The Bride” va fi lansat pe 1 iulie și va conține piesele „Sunday Love”, „I do” și „In God's House”, care au fost deja promovate. Cel mai recent LP lansat de Bat for Lashes este „The Haunted Man” din 2012, fiind urmat de colaborarea Natashei Khan cu Toy, din 2015.

Citește mai multe despre Bat for Lashes
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adam Lambert vrea să înregistreze piese noi alături de Queen

Adam Lambert a uimit în ultimii ani o mare audiență în timp ce a fost în turneu alături de Queen,...

Închide